Raben logo
csm_Transport_marfa_Romania_fcba1faa54.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă România

Rețea transport marfă România

Raben România

Depozite

Suprafața depozite

Mijloace transport

Angajați

mesh background mesh background

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ

9 depozite logistice naționale proprii.

Transport marfă și logistică România.

24 de ore timp de tranzit.

Servicii de transport marfă România:

 • transport marfă rapid catre orice destinație din România
 • export și import România la prețuri foarte competitive
 • colectare și livrare cu mașini cu lift
 • transport marfă România, pentru paleți și colete
 • rețea compatibilă ADR pentru transport marfă România
 • mărfuri asigurate pe toată durata transportului
 • informații în timp real, despre localizarea transportului tău
mesh
Harta_Romania_9_depozite__landing_-_12.2021.png

Transport marfă paletizată România

Transport paleți și colete România


Cum organizăm transportul de marfă în România.

În România, Raben are o rețea formată din 9 depozite proprii care oferă servicii de transport marfă paletizată și colete, precum și servicii de logistică. Extinderea rețelei de grupaj marfă paletizată continuă cu noi depozite în fiecare an.

Fiecare depozit logistic, este responsabil pentru organizarea transporturilor de marfă România (colectări și livrări) dintr-o zonă alocată. Intre depozitele logistice, mărfurile sunt transportate prin curse zilnice care circulă in timpul nopții, astfel încât dimineața, transportul de marfă România, să fie livrat la destinatar.

Fiecare transport de marfă România este livrat la destinatar în 24/48 de ore din momentul colectării de la expeditor. Serviciul funcționează în toate zilele lucrătoare ale săptămânii. 

csm_camion_Raben_1_19bb6b0d1a.jpg

Transport marfă România de la Raben?

Transport marfă România și Europa

Plasezi comanda ta de transport marfă România, direct în aplicația dedicată MyRaben, sau către un operator. O mașină din cel mai apropiat depozit Raben, se va deplasa, va încărca mărfurile și le va aduce la depozit. În timpul nopții, mașinile de linie transportă mărfurile intern catre depozitele de destinație, unde sunt descărcate. Dimineața, mărfurile sunt încărcate pe mașinile de distribuție care livrează expediția la destinatar.

Transportul de marfă România este confirmat prin POD (Proof of delivery), care este încărcat apoi in platforma MyRaben și vei avea confirmarea transportului de marfă foarte rapid. Poți solicita confirmarea livrării cu poză (PCD), un serviciu inovator, oferit gratuit de Raben, iar cu ajutorul parametrului ETA, vezi nu doar locul în care a ajuns transportul tău, dar și intervalul de timp (2 ore), în care va fi făcută livrarea.

Raben gestionează o flotă variată de mașini, astfel încât poate sa acopere cu ușurință toate nevoile de transport marfă Rpmânia, fie ei paleți sau colete.

Comenzile pot fi colectate chiar în aceeași zi în care au fost plasate, în funcție de localizarea depozitului de colectare. Soluția de transport marfă România în 24 de ore, este cel mai utilizat serviciu pe care îl folosesc clienții noștri.

în plus, costul pentru transport marfă România oferit de Raben, este excelent și clar. Nu există kilometri suplimentari sau costuri ascunse.

Spune-ne ce nevoi de transport marfă România ai și îți oferim o soluție dedicată.

Raben for Retail industry

Distribuție marfă intern

Distribuție marfă România

Transport marfă România în regim de grupaj

Orice afacere și orice client final are nevoie de transport rutier. Datorită transportului rutier de marfă, afacerile pot funcționa fără întreruperi, magazinele își pot reînnoi regulat stocurile și consumatorii se pot bucura de produsele lor preferate.

Soluția de transport marfă România oferită de Raben este simplă și eficientă. Ai nevoie de transport marfă România în 24 de ore? Contactează-ne și iți oferim soluția! Avem o rețea proprie de depozite, asta inseamnă că marfa ta va fi în siguranță pe tot traseul până la destinatar pentru orice transport marfă România. 

Raben Logistics România are o rețea de transport național de grupaj formată din 9 depozite, care se extinde în fiecare an cu noi locații. Ne găsești în : București, Cluj, Sibiu, Arad, Roman, Craiova, Baia Mare, Oradea, Buzău, dar mașinile noastre sunt în toată România. Fiecare depozit acoperă o zonă desemnată pentru colectările și livrările mărfurilor.

Transport marfă România

Rețea proprie de transport marfă România

Limite rețea distribuție marfă

Transport marfă România - Limite de rețea Raben!

Rețeaua de transport marfă Raben, este specializată pe transport marfă în România și internațional, în regim de grupaj. Pentru a păstra soluția de grupaj eficientă din punct de vedere al costurilor, au fost stabilite limite, care se aplică atât pentru transport marfă România, cât și pentru transport marfă internațional.

Limite de rețea transport marfă România în rețeaua Raben :

 • Maxim 8 europaleți per destinație
 • Maxim 5000 de kg per destinație
 • Lungimea maximă – 2.4 m
 • Lățimea maximă – 2.2 m
 • Înălțime maximă – 2.2 m
 • Greutatea maximă per palet – 1200 kg
 • Greutatea maximă pentru colete nepaletizate – 30 kg

În cazul în care aveți nevoie de mai multe detalii pentru a efectua un transport marfă România, vă rugăm contactați un reprezentant Raben, sau lăsați-ne un mesaj și vă contactăm noi.

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ

Sau folosește formularul pentru transport marfă România

Transport național marfă
IMAGINE DEPOZIT RABEN SIBIU

Transport marfă ADR România

Transport grupaj ADR

Rețeaua de transport de marfă România, permite transportul mărfurilor ambientale cât și a mărfurilor periculoase ADR, în anumite limite.

Pentru orice transport de marfă în România, clasificată ca periculoasă, este obligatoriu să ne anunțați și să ne puneți la dispoziție fișa corespunzătoare. La colectarea și la livrarea mărfurilor, vom trimite personal calificat ADR și mașini echipate conform standardului ADR.

Anumite mărfuri, sunt excluse la transportul de marfă, în rețeaua Raben.

Transport de marfă ADR exclusă in rețeaua Raben cuprinde clasele 1, 2, 4.1, 4.2, 5.2, 6.1, 6.2, 7, 8, 9, sau altfel spus, nu transportăm mărfuri explozive, piroforice, peroxizi, radioactive, armament. Pentru o detalii clare, contactează-ne și te informăm cu privire la posibilitățile de transport de marfă România pe care le ai la dispoziție.

csm_Transport_intern_1_bis_a9441db0b1.jpg

Transport palet marfă

Distribuție națională România

Cauți o soluție pentru transport intern marfă paletizată sau colete? Iți stăm la dispoziție cu soluțiile noastre de distribuție națională, pentru transport marfă în România, atât pentru mărfuri ambientale (paleți și colete), cât și pentru transport mărfuri ADR.

Transportul intern de marfă, se face prin intermediul rețelei de depozite proprii, în acest moment, 9 la nivel național. Transportul intern de marfă, are un timp de tranzit de 24/48 de ore, în funcție de județul colectării/livrării.

Fiecare depozit, organizează colectările din județele pe care le deservește, iar mărfurile sunt apoi expediate prin intermediul liniilor zilnice catre depozitele de destinație. Depozitele finale, organizează livrările către destinatari, încheind în acest fel comanda de transport de marfa intern. 

Vrei mai multe detalii sau o ofertă personalizată pentru transport intern marfă? Trimite-ne o solicitare și îți răspundem rapid.

Please accept marketing-cookies to watch this YouTube video.