Raben logo
csm_Depozit_Raben_Romania_3_093e5e33c9.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Craiova

Transport marfă paletizată și colete

Raben Craiova

Rampe

Suprafața depozit

Capacitate camioane zilnică

Capacitate procesare paleți zilnică

mesh background mesh background

Transport marfă Craiova - România, în 24 de ore.

Depozitul Raben Craiova, este rampa pentru colectările si livrările din zona Olteniei. Depozitul Craiova este dedicat pentru transport marfă național, dar prin interconectarea cu restul depozitelor Raben din România, oferă si soluții complete pentru transport de marfă internațional. Deschis în 2019, datorită creșterii volumelor, depozitul s-a relocat în luna Iunie 2022, într-un spațiu mai generos. 5 rampe pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor, fac ca procesele operaționale să se desfășoare cu rapiditate maximă .

Depozit logistic Craiova:

  • 600 m.p. - suprafața totală.
  • 5 rampe.
  • 30 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 400 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • transport marfă Craiova, național și internațional.
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
csm_Transport_marfa_Craiova_1_7c704ef04d.jpg

Transport național marfă Craiova

24 de ore timp de tranzit național

Craiova este situat în centrul regiunii istorice Oltenia și inima industriei din regiune.A avut dezvoltare spectaculoasă în ultimii 30 de ani din puct de vedere economic, social și cultural. Transportul de marfă s-a dezvoltat direct proporțional pentru a acoperi cererea crescută atât din punct de vedere industrial, cât și al nevoilor personale.

În 2019, Raben Logistics Romania, a deschis propriul depozit, localizat pe strada Henry Ford Street 1863-1947, nr. 7B, Zacaria Parc. Craiova este inteconectată cu rețeaua de grupaj marfă Raben, prin legăturile zilnice directe pe care le are cu depozitele București, Sibiu, Timișoara.

Transportul de marfă din depozitul Raben Craiova, acoperă nevoile de grupaj pentru mărfurile paletizate și colete și are un timp de tranzit de 24 de ore pentru toată România, iar prețurile sunt foarte competitive.

Vrei să încerci un transport de marfă, să vezi cât de bine ne descurcăm? Te așteptam, cu responsabilitate!

csm_Camion_raben_in_cehia_0c0166b849.jpg

Transport paleți Craiova

Transport marfă grupaj

Transport marfă Craiova deservește pentru colectări și livrări județele Vâlcea, Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți.

Transport marfă Craiova sau îi poți spune transport marfă Dolj, este o soluție de transport Raben ce are ca centru operațional depozitul Raben din Craiova. Craiova este responsabilă și pentru transport marfă Vâlvea, transport marfă Olt, transport marfă Gorj și transport marfă Mehedinți.

Transport marfă Craiova este o soluție de grupaj, pentru marfă paletizată și colete. Există o limită maximă de 8 europaleți/5000 kg per destinatar, pentru ca transportul să fie eficient. Limita este valabilă în toată rețeaua Raben la nivel internațional. Pentru solicitări mai mari de 8 paleți per destinatar, vă punem la dispoziție soluții dedicate care sunt mai eficiente.

Transport marfă Craiova, reușește timpi de tranzit de 24/48 de ore la nivel național. Toate mărfurile sunt asigurate CMR pe toată durata transportului, asigurări suplimentare sunt disponibile la rate excelente. Rețeaua este compatibilă ADR, așadar ne poți solicita mai multe informații dacă ai de transportat mărfuri periculoase.

Preț transport marfă Craiova