Raben logo
csm_Depozit_Raben_Romania_3_0290567382.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Craiova

Transport marfă paletizată și colete

Transport marfă Craiova - România, în 24 de ore.

Depozitul Raben Craiova, este rampa pentru colectările si livrările din zona Olteniei. Depozitul Craiova este dedicat pentru transport marfă național, dar prin interconectarea cu restul depozitelor Raben din România, oferă si soluții complete pentru transport de marfă internațional. Deschis în 2019, datorită creșterii volumelor, depozitul s-a relocat în luna Iunie 2022, într-un spațiu mai generos. 5 rampe pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor, fac ca procesele operaționale să se desfășoare cu rapiditate maximă .

Depozit logistic Craiova:

  • 600 m.p. - suprafața totală.
  • 5 rampe.
  • 30 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 400 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • transport marfă național și internațional.
mesh

Preț transport marfă Craiova

csm_Transport_marfa_Craiova_0b839b1512.jpg

Transport național marfă Craiova

24 de ore timp de tranzit național

Craiova este situat în centrul regiunii istorice Oltenia și inima industriei din regiune.A avut dezvoltare spectaculoasă în ultimii 30 de ani din puct de vedere economic, social și cultural. Transportul de marfă s-a dezvoltat direct proporțional pentru a acoperi cererea crescută atât din punct de vedere industrial, cât și al nevoilor personale.

În 2019, Raben Logistics Romania, a deschis propriul depozit, localizat pe strada Henry Ford Street 1863-1947, nr. 7B, Zacaria Parc. Craiova este inteconectată cu rețeaua de grupaj marfă Raben, prin legăturile zilnice directe pe care le are cu depozitele București, Sibiu, Timișoara.

Transportul de marfă din depozitul Raben Craiova, acoperă nevoile de grupaj pentru mărfurile paletizate și colete și are un timp de tranzit de 24 de ore pentru toată România, iar prețurile sunt foarte competitive.

Vrei să încerci un transport de marfă, să vezi cât de bine ne descurcăm? Te așteptam, cu responsabilitate!

csm_Camion_raben_in_cehia_176d442a4d.jpg

Transport paleți Craiova

Transport marfă grupaj

Transportul de marfă Craiova deservește pentru colectări și livrări, urmatoarele județe :

Vâlcea, Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți.