Raben logo
IMAGINE DEPOZIT RABEN SIBIU your-partner-in-logistics

Transport marfă Sibiu

Transport marfă paletizată și colete

Raben Sibiu

Rampe

Suprafața depozit

Capacitate camioane zilnică

Capacitate procesare paleți zilnică

mesh background mesh background

Transport marfă Sibiu - România în 24 de ore.

Depozitul Raben Sibiu a fost deschis în August 2021. Este optimizat pentru operațiunile de cross-docking pentru transport marfă național și transport marfă internațional și ofera soluții de logistică contractuală. Depozitare, picking, packing și alte servicii adiționale completează gama de servicii de logistică. Transportul național de marfă are un timp de tranzit de 24 de ore de la expeditor până la destinatar.

Depozit logistic Sibiu:

  • 4000 m.p. - suprafața totală.
  • 32 rampe.
  • 140 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 4500 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • soluții logistică contractuală.
  • transport marfă Sibiu, național și internațional.
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
csm_Transport_marfa_Sibiu_1_71ddda97eb.jpg

Transport marfă Sibiu România

24 de ore timp de tranzit național

Prima documentare istorică apare în anul 1191, într-un document emis de Papa Celestin al III-lea, dar dovezi arheologice arată că zona era populată încă din paleolitic. Municipiul Sibiu este unul din cele mai importante orașe din Transilvania cu o dezvoltare economică remarcabilă, avantajat și de poziționarea sa pe Coridorul IV Paneuropean și beneficiind de un modern Aeroport Internațional. Vizavi de aeroport, ne găsești și pe noi, cu un depozit nou și modern, ce oferă soluții de transport marfă național și internațional.

Soluția de transport marfă Sibiu, se desfățoară în jurul depozitului Raben din Sibiu, care are 4.000 de metri pătrați și dispune de 32 de rampe pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor. Depozitul Sibiu este un nod foarte important în distribuția națională a mărfurilor pentru că are conexiuni directe cu toate depozitele Raben din România. Exact acesta este motivul pentru care foarte multe mărfuri tranzitează acest nod central.

Pe lângă serviciile de transport marfă Sibiu, depozitul oferă și soluții de logistică contractuală și servicii asociate.

Conexiuni_internationale_Sibiu_site.png

Transport marfă Sibiu - Europa

Prețuri imbatabile

Sibiul este unul din cele mai prospere orașe din România și primește una din cele mai mari rate de investiții străine. Industriile clasice ale orașului sunt industria constructoare de mașini, industria confecțiilor, industria produselor alimentare și industria de rechizite școlare. Recent au fost deschise câteva fabrici noi de componente electrice și electronice, de rulmenți, de air bag-uri și de curele de transmisie, echipamente electrotehnice și electronice.

Exact industriile pentru care Raben oferă servicii de transport de marfă internațional și național.

Transport marfă Sibiu este conectat zilnic cu toată Europa, prin intermediul rețelei de depozite Raben din Europa și a partenerilor acestuia. Transportul internațional de marfă către Polonia este optimizat prin linia directă zilnică care pleacă din Sibiu. Găsești mai multe detalii în transport marfă polonia

Transport marfă Sibiu are și o a doua conexiune zilnică directă cu Slovacia. Timpul de tranzit pentru a livra un transport de marfă Sibiu - Slovacia, este de 72 de ore lucrătoare. Mai multe detalii sunt disponibile în TRANSPORT MARFĂ SLOVACIA

csm_Depozit_Sibiu_3_badbee3286.jpg

Transport paleți Sibiu

Transport în regim de grupaj

Transport marfă Sibiu deservește pentru colectări și livrări, județele Sibiu, Hunedoara, Alba, Brașov, Harghita, Covasna.

Transport marfă Sibiu este serviciul oferit de Raben care procesează toate colectările și livrările din zona sa. Serviciul face parte din soluția de transport în regim de grupaj la nivel național ca precum și din cea la nivel internațional. Transport marfă Sibiu este însoțit de toate avantajele și opțiunile pe care le oferă serviciul de grupaj. Ai nevoie de transport marfă Sibiu cu mașina cu lift, sau retur de documente, retur de paleți, sau chiar și transport marfă Sibiu la o data sau ora prestabilite? Bineînțeles că sunt disponibile.

Depozitul Raben din Sibiu oferă soluții pentru transport marfă Sibiu, transport marfă Hunedoara, transport marfă Alba, transport marfă Harghita, transport marfă Covasna. Toate parte din soluția de gruăpaj Raben.

Preț transport marfă Sibiu

Transport marfă național și internațional
Transport marfă Sibiu perezentare video
01/01
Item 1 of 1