Raben logo
csm_Transport_intern_Sibiu_5f9e5b5a7b.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Sibiu

Transport marfă paletizată și colete

Transport marfă Sibiu - România în 24 de ore.

Depozitul Raben Sibiu a fost deschis în August 2021. Este optimizat pentru operațiunile de cross-docking pentru transport marfă național și transport marfă internațional și ofera soluții de logistică contractuală. Depozitare, picking, packing și alte servicii adiționale completează gama de servicii de logistică. Transportul național de marfă are un timp de tranzit de 24 de ore de la expeditor până la destinatar.

Depozit logistic Sibiu:

  • 4000 m.p. - suprafața totală.
  • 32 rampe.
  • 140 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 4500 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • soluții logistică contractuală.
  • transport marfă național și internațional.
mesh

Preț transport marfă Sibiu

Transport marfă național și internațional
csm_Transport_marfa_Sibiu_2_9612932e87.jpg

Transport marfă Sibiu România

24 de ore timp de tranzit național

Prima documentare istorică apare în anul 1191, într-un document emis de Papa Celestin al III-lea, dar dovezi arheologice arată că zona era populată încă din paleolitic. Municipiul Sibiu este unul din cele mai importante orașe din Transilvania cu o dezvoltare economică remarcabilă, avantajat și de poziționarea sa pe Coridorul IV Paneuropean și beneficiind de un modern Aeroport Internațional. Vizavi de aeroport, ne găsești și pe noi, cu un depozit nou și modern, ce oferă soluții de transport marfă național și internațional. Depozitul Raben Sibiu are 4.000 de metri pătrați și dispune de 32 de rampe pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor. 

Depozitul Raben Sibiu este un nod foarte important în distribuția națională a mărfurilor și singurul care are conexiuni directe cu toate depozitele Raben din România, 8 la număr. Exact acesta este motivul pentru care foarte multe mărfuri tranzitează acest nod central.

Pe lângă serviciile de transport marfă, Depozitul Raben Sibiu, oferă și soluții de logistică contractuală și servicii conexe acesteia.

csm_Transport_marfa_Sibiu_1_fa3e441a2b.jpg

Transport marfă Sibiu - Europa

Prețuri imbatabile

Sibiul este unul din cele mai prospere orașe din România și primește una din cele mai mari rate de investiții străine. Industriile clasice ale orașului sunt industria constructoare de mașini, industria confecțiilor, industria produselor alimentare și industria de rechizite școlare. Recent au fost deschise câteva fabrici noi de componente electrice și electronice, de rulmenți, de air bag-uri și de curele de transmisie, echipamente electrotehnice și electronice.

Exact industriile pentru care Raben oferă servicii de transport de marfă internațional și național.

Depozitul Raben Sibiu are conexiuni zilnice cu toată Europa, prin intermediul rețelei de depozite Raben din Europa și a partenerilor acestuia. Transportul internațional de marfă către Polonia este optimizat prin linia directă zilnică care pleacă din Sibiu. Găsești mai multe detalii în transport marfă polonia

Transport marfă Sibiu
01/01
Item 1 of 1
csm_Transport_marfa_Sibiu_3_e9e682f1c7.jpg

Transport paleți Sibiu

Transport în regim de grupaj

Transportul de marfă Sibiu deservește pentru colectări și livrări, urmatoarele județe :

Sibiu, Hunedoara, Alba, Brașov, Harghita, Covasna.