Raben logo
csm_IT_area_banner-min_3bd418bc6f.png your-partner-in-logistics

Soluții IT

La drum cu tehnologia

csm_IT_person_54b1eba57f.jpg

Tehnologiile sunt create de oameni

O echipă dedicată de specialiști IT care supraveghează securitatea și funcționarea corespunzătoare a sistemelor noastre este baza pe care construim soluții moderne. Avem sisteme integrate de depozitare și transport în întregul grup, datorită cărora avem control complet asupra proceselor din depozit și optimizăm operațiunile de transport. Colectăm toate procesele noastre într-un singur sistem vizibil pentru client - myRaben. Vă permite să efectuați comenzi, să vă gestionați depozitul sau să urmăriți expedierea. Am îmbogățit platforma cu parametrul inovativ ETA (ora estimată de livrare), care specifică timpul estimat de livrare. Datorită acestuia, depozitele noastre dobândesc cunoștințe unice în timp real, ceea ce permite o planificare exactă a operațiunilor.

csm_IT_people2_151c4796c9.jpg

Sinergii perfecte


Obținerea unei expedieri din punctul A în punctul B nu înseamnă doar sarcina șoferului. În spatele ei se ascunde o infrastructură tehnologică extinsă, un sistem de management al transportului care ne permite să urmărim cu atenție transportul în fiecare etapă. Datorită programelor însoțitoare, putem gestiona în mod corespunzător documentele de transport, optimiza traseul și gestiona reclamațiile.
O abordare similară este legată de gestionarea depozitelor și sisteme dedicate pentru gestionarea completă a operațiunilor, stocurilor și forței de muncă. Oferta de logistică contractuală acoperă, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi co-ambalare și coproducție. De asemenea, acestea nu ar putea exista fără echipamentul și software-ul complementar.

Toate acestea, combinate cu automatizarea proceselor, creează o logistică modernă și viitoare.

PCD soluția pentru tine!