Raben logo
csm_IT_area_banner-min_2c40787e47.png your-partner-in-logistics

Soluții IT

La drum cu tehnologie modernă

IT employee

Soluțiile IT la dispoziția ta

Dezvoltăm permanent

Tehnologiile sunt create de oameni

O echipă dedicată de specialiști IT care supraveghează securitatea și funcționarea corespunzătoare a sistemelor noastre este baza pe care construim soluții moderne. Avem sisteme integrate de depozitare și transport în întregul grup, datorită cărora avem control complet asupra proceselor din depozit și optimizăm operațiunile de transport. Colectăm toate procesele noastre într-un singur sistem vizibil pentru client - myRaben. Vă permite să efectuați comenzi, să vă gestionați depozitul sau să urmăriți expedierea. Am îmbogățit platforma cu parametrul inovativ ETA (ora estimată de livrare), care specifică timpul estimat de livrare. Datorită acestuia, depozitele noastre dobândesc cunoștințe unice în timp real, ceea ce permite o planificare exactă a operațiunilor. Informațiile corecte garantează succesul.

Mergem împreună la drum cu tehnologie modernă

Job in the IT department
Tehnologia modernă ne ajută zilnic

Transport de marfă modern

Sinergii perfecte

Obținerea unei expedieri din punctul A în punctul B nu înseamnă doar sarcina șoferului. În spatele ei se ascunde o infrastructură tehnologică extinsă, un sistem de management al transportului care ne permite să urmărim cu atenție transportul în fiecare etapă. Datorită programelor însoțitoare, putem gestiona în mod corespunzător documentele de transport, optimiza traseul și gestiona reclamațiile.
O abordare similară este legată de gestionarea depozitelor și sisteme dedicate pentru gestionarea completă a operațiunilor, stocurilor și forței de muncă. Oferta de logistică contractuală acoperă, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi co-ambalare și coproducție. De asemenea, acestea nu ar putea exista fără echipamentul și software-ul complementar.
Toate acestea, combinate cu automatizarea proceselor, creează o logistică modernă și de viitor.

Un univers întreg la dispoziția ta

Investim permanent în soluții moderne, care ne ușurează munca și ne fac să devenim mai eficienți. Ai la dispoziție o platformă dedicată, pentru gestionarea comenzilor tale de transport, rapoarte, documente, etc. Se numește MyRaben și este disponibilă gratuit.

Parametrul ETA (Estimated Time of Arrival), sau Timpul Estimat de Sosire, îți indică ora la care vom livra expediția ta de marfă.

Platforma MyOffer, foloseste tehnologia modernă RPA, pentru a calcula prețul unei cereri de tip SPOT, pentru orice transport de marfă intern sau internațional.

Platforma MyClaim, unde îți poți înregistra orice reclamație legată de situațiile neplăcute apărute accidental în timpul transportului.

Întregul sistem de gestionare și planificare a transporturilor, au în spate platforme tehnologice avansate, care ne ajută să fim mai buni.Bine ai venit în universul Raben!

PCD soluția pentru tine!