Raben logo
Mobile devices for transport and logistics your-partner-in-logistics

PCD

Confirmarea livrării cu poză

Situația actuală a pieței este o provocare. Cu toate acestea, suntem întotdeauna gata să ne ocupăm de livrări.

Pentru că ne preocupă siguranța, răspundem nevoilor voastre actuale. Prezentăm o nouă soluție de livrare: Confirmarea Livrării cu Poză (PCD), care face posibilă confirmarea livrării fără contact, aproape fără participarea destinatarului.

Inovația PCD înseamnă:

 • siguranță - livrare fără contact
  între client și șofer.

 • confortabil - fără semnături și ștampile,
  colectarea de la distanță (ex - in caz de carantină).
 • trasabilitate - data, ora și locul livrării,
  aspectul bunurilor sunt înregistrate,
  în 3 fotografii.
mesh
PCD (Picture Confirming Delivery)

Poză cu marfa la destinatar

Transport intern și internațional

Cum funcționează PCD (Confirmarea Livrării cu Poză)?

Procesul de livrare cu PCD este foarte simplu și este atât de util în multe situații zilnice. Este suficient, să introduci o comandă în sistemul myOrder (pe platforma myRaben.com) și să selectezi din lista opțiunilor disponibile, serviciul gratuit suplimentar PCD.

Șoferul, în timp ce face livrarea, când ajunge la destinație, lasă mărfurile în locul indicat de destinatar și face 3 fotografii: prima fotografie este a etichetei, următoarea este a expediției de marfă și a treia este a expedieției de marfa unde eticheta este vizibilă. În acest fel, confirmă în mod convenabil livrarea fără a fi necesar ca destinatarul să semneze pentru aceasta, astfel încât este posibil să păstreze o distanță adecvată între șofer și destinatar. Fotografiile sunt salvate automat pe dispozitivul mobil al șoferului și procesate într-un aviz de livrare. Documentul înregistrează, de asemenea, numărul de înregistrare al camionului, data, ora și coordonatele geografice ale locului unde au fost făcute fotografiile.

Această soluție inovatoare garantează că fotografiile au fost făcute la un loc și la un moment dat. Puteți vedea imediat dovada livrării pe platforma myRaben din modulul myTrack & Trace. Desigur, puteți alege întotdeauna metoda tradițională de confirmare a livrării, adică semnătura pe dispozitivul mobil al șoferului sau pe documentul de transport.

Serviciul PCD (Confirmarea Livrării cu Poză) a fost conceput cu scopul de a îmbunătăți siguranța și confortul procesului de livrare. Acest nou serviciu a fost dezvoltat pentru a simplifica procedura de livrare atunci când destinatarul nu poate sau nu dorește să semneze pentru primirea coletului. În schimb, expedierea poate fi depusă într-un loc indicat de către destinatar, asigurând astfel o livrare fără contact și fără interacțiune inutilă între acesta și șofer.

Prin intermediul PCD, nu mai este necesară semnarea documentelor sau aplicarea de ștampile inutile. Acest serviciu permite efectuarea colectării la distanță, inclusiv în situații precum carantina. PCD, prin înregistrarea automată a datelor, nu doar a stării expedierii, ci și a datei, orei și locului livrării, precum și a numărului de înmatriculare al vehiculului de livrare, oferă o mai mare certitudine atât expeditorului, cât și destinatarului, că livrarea a fost finalizată cu succes în momentul și locul stabilit.

Profitați de soluțiea noastră modernă - Confirmarea Livrării cu Poză (PCD)!

Confirmare livrare cu poză

Vezi cum funcționează

Picture Confirming Delivery