Raben logo
csm_PCD_banner_long_b3b37c9f6c.jpg your-partner-in-logistics

PCD

Confirmarea livrării cu poză

Situația actuală a pieței este o provocare. Cu toate acestea, suntem întotdeauna gata să ne ocupăm de livrări.

Pentru că ne preocupă siguranța, răspundem nevoilor voastre actuale. Prezentăm o nouă soluție de livrare : Confirmarea Livrării cu Poză (PCD), care face posibilă confirmarea livrării fără contact, aproape fără participarea destinatarului.

Inovația PCD înseamnă:

 • siguranță - livrare fără contact
  între client și șofer

 • confortabil - fără semnături și ștampile,
  colectarea de la distanță (ex - in caz de carantină)
 • trasabilitate - data, ora și locul livrării,
  aspectul bunurilor sunt înregistrate,
  în 3 fotografii.
mesh
csm_PCD_Prasa_2-min_5cea6f2bcf.jpg

Poză cu marfa la destinatar

Transport intern și internațional

Cum funcționează PCD?

Procesul de livrare cu PCD este foarte simplu. Este suficient ca client, să introduci o comandă în sistemul myOrder (pe platforma myRaben.com) în care vă indici dorința de a utiliza serviciul gratuit suplimentar PCD.

Șoferul, în timp ce face livrarea, lasă mărfurile în locul indicat de destinatar și face 3 fotografii: a etichetei, a expediției și a expedieției cu eticheta. În acest fel, confirmă în mod convenabil livrarea fără a fi necesar ca destinatarul să semneze pentru aceasta, astfel încât este posibil să păstreze o distanță adecvată între șofer și destinatar. Fotografiile sunt salvate automat pe dispozitivul mobil al șoferului și procesate într-un aviz de livrare. Documentul înregistrează, de asemenea, numărul de înregistrare al camionului, data, ora și coordonatele geografice ale locului unde au fost făcute fotografiile.

Această soluție inovatoare garantează că fotografiile au fost făcute la un loc și la un moment dat. Puteți vedea imediat dovada livrării pe platforma myRaben din modulul myTrack & Trace.

Profitați de noua noastră soluție - poză de la destinație !

Confirmare livrare cu poză

Vezi cum funcționează

Picture Confirming Delivery