Raben logo
csm_Depozit_Raben_Romania_4_2ad87a52f9.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Baia Mare

Transport marfă paletizată și colete

Raben Baia Mare

Rampe

Suprafața depozit

Capacitate camioane zilnică

Capacitate procesare paleți zilnică

mesh background mesh background

Transport marfă Baia Mare - România în 24 de ore.

Depozitul Raben Baia Mare, oferă transport de marfă național și internațional pentru județele Satu Mare și Maramureș. Deschis în 2019, are o suprafață de 500 de metri pătrați și a fost gândit ca un depozit de cross-docking. Mărfurile nu sunt depozitate, doar tranzitează depozitul, fiind distribuite către destinatari sau depozitele Raben de destinație. Transportul de marfă internațional este oferit cu ajutorul conexiunilor pe care depozitul Baia Mare le are cu restul depozitelor Raben din Europa.  

Depozit logistic Baia Mare:

  • 500 m.p. - suprafața totală.
  • 2 rampe.
  • 20 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 200 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • transport marfă Baia Mare, național și internațional.
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
csm_Depozit_Raben_Romania_1_3e4b932a76.jpg

Transport național marfă Maramureș

24 de ore timp de tranzit național

Maramureș, plai cu flori / Măi dorule, măi / Mândru ești în sărbători / Măi dorule, măi.

Cred ca nu greșesc prea tare dacă spun că, ne-am dori cu toții să trecem prin acestă minunată parte a României. Țara Maramureșului este una dintre cele mai întinse depresiuni ale lanțului Carpatic, acoperind o suprafață de circa 10000 km², în nord Carpații Orientali, între munții Oaș, Gutâi, Țibleș, Rodnei, Maramureșului și Carpații Păduroși. Frumusețea locurilor nu este egalată decât de cea a oamenilor care locuiesc în această zonă.

Depozitul Raben Baia Mare a fost deschis în 2019, pentru a acoperi nevoile pe care economia acestui ținut o are. 2 rampe pentru încărcare și descărcare deservesc cu succes spațiul de 500 de metri pătrați pe care îl are depozitul Raben. Focusul principal : transport marfă național, prin intermediul rețelei de 9 depozite din România. Timpul de tranzit de doar 24 de ore și o mulțime de servicii adiționale acoperă orice nevoie de transport de marfă pe care o poți avea. 

Transport marfă Baia Mare este o verigă în lanțul de transport de marfă național, precum și cel internațional, ce se realizează cu ajutorul celor 2 conexiuni zilnice directe pe care depozitul le are cu depozitele Raben din Cluj și Sibiu.

Vrei să aflii mai multe despre soluțiile de transport de marfă și logistică oferite de Raben, sau ai nevoie de transport marfă Maramureș, transport marfă Satu Mare sau transport marfă Baia Mare? Completează formularul și te sunăm rapid cu soluția potrivită.

csm_Depozit_Raben_Romania_5_ba01e16c3d.jpg

Transport paleți Baia Mare

Transport marfă grupaj

Transportul de marfă Baia Mare deservește pentru colectări și livrări, urmatoarele județe :

Maramureș și Satu Mare.

Preț transport marfă Baia Mare