Raben logo
csm_ETA_banner_test_fe7fbbc412.jpg your-partner-in-logistics

ETA

Timpul estimat de livrare al expediției

Pe baza dialogurilor cu clienții și destinatarii transporturilor noastre, am realizat importanța informațiilor cinstite și simple despre momentul livrării expediției, informații care vă vor permite să urmăriți traseul acesteia și să reglați activitățile în funcție de timpul de livrare.

Vrem să oferim informații fiabile pentru tine și compania ta, astfel încât să poți avea un control mai bun asupra propriilor operațiuni.

De ce este ETA special?

 • Informație dinamica, în timp real
  despre intervalul de timp
  al livrării transportului tău
 • Transparenșa procesului
  logistic
 • Posibilitatea de a planifica munca
  în funcție de timpul real
  al livrării
mesh
Raben ETA in transport

Monitorizăm toate transporturile de marfă

Pe toată durata transportului

Cum funcționează ETA?

ETA este calculat, cand poziția GPS a dispozitivului mobil al șoferului este înregistrat. Soferul face livrările conform unei rute planificate cu locațiile livrărilor si colectărilor. Dispozitivul mobil comunică cu sistemele IT ale Raben Group, procesează informațiile și le afișează în modulul mytrack&trace, accesibil în portalul myRaben.com. În felul acesta, clinții primesc informația despre Timpul estimat de livrare al expediției (ETA), sub forma unui interval orar de 2 ore în care șoferul va ajunge la locație.

În eventualitatea unui trafic aglomerat, accidente, sau a altor întârzieri, informația ETA se actualizează automat pentru toate planificările de pe traseu.Sistemul actualizează parametrul ETA, pentru deviații mai mari de 60 de minute față de intervalul de timp estimat anterior.

Află mai multe