Raben logo
Cariera in Raben people-with-drive

Cariere

Suntem colegi, nu angajați!

Hired Raben at the office

Vrei o carieră în logistică ?

Locul tău e la Raben!

La Raben, cu toții avem DRIVE. El ne-a îndrumat mereu.

Acest impuls este energie și pasiune pentru acțiune. Este suma caracteristicilor unice ale fiecăruia dintre noi și ale cooperării în echipă, ceea ce ne face puternici.

Raben are oameni cu DRIVE, care creează istoria acestei companii de 90 de ani.
Unitatea noastră logistică și sucursalele din 15 țări europene, activează în Polonia,  Republica Cehă, Estonia, Olanda, Germania, Lituania, Letonia, Slovacia, Ucraina, Ungaria, Italia, Bulgaria, Austria, Grecia și România.

Dacă te interesează o carieră într-o companie putenică, ai ajuns în locul potrivit. Suntem jucători de echipă, te susținem, te învățăm și progresăm împreună. Hai in echipa noastra.

Raben Group sunt oameni

Oameni care au DRIVE! Tu ai DRIVE?

Cum va fi la interviu în Raben!

O să ne cunoaștem la o cafea sau un ceai delicios. Ne vom prezenta pe noi, ca și oameni care lucrează în acest mediu dinamic și motivant. Îți vom prezenta facilitățile și competențele noastre și îți vom povesti despre ce vise avem. Iar atunci, vom vorbi despre ce vis ai tu! Toată lumea are un obiectiv care îl fascinează, îl conduce și îi face viața interesantă. Suntem profesioniști, pentru că avem DRIVE - ul de a învăța și de a ne dezvolta. Dacă ai nevoie de cunoaștere, dacă ai vise, suntem aici să te învățăm tot ce știm noi și în echipă, mai puternici, să învățăm împreună lucruri noi. Hai să devenim împreună, mai buni.

Toată lumea are calități.

Uneori aceasta este o calitate foarte importantă, alteori sunt mai multe. Uneori ești conștient de calitățile tale, alteori, nu le-ai descoperit pe toate. Deseori, oamenii nu știu ce potențial se află în ei și nu îl pot expolata din acest motiv. Împreună putem să ne ajutăm să-l descoperim și să-l transformăm în succes. Îl transformăm în succes individual și în succes de echipă, iar succesul ne motivează pe toți. Despre asta vrem să vă vorbim. Suntem colegi, nu doar angajați și nu muncim individual ci întotdeauna în echipă.

Hai să cunoști echipa - lucrează cu noi!

mesh