Raben logo
csm_Depozit_Bucuresti_2_2c51286c80.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Bucuresti

Transport marfă paletizată și colete

Raben București

Rampe

Suprafața depozit

Capacitate camioane zilnică

Capacitate procesare paleți zilnică

mesh background mesh background

Transport marfă București - România, în 24 de ore.

Depozitul Raben București a fost deschis în Iunie 2021, fiind construit intr-un timp record. Este optimizat pentru transport marfă național și internațional și este un depozit de cross-docking. Spațiul generos și soluțiile moderne de logistică contractuală, operează eficient pentru orice tip de produse. 80 de mașini operate zilnic și multe servicii adiționale la dispoziția ta.

Depozit logistic Raben București:

  • 4000 m.p. - suprafața totală.
  • 36 rampe.
  • 140 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 4500 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • transport marfă București, național și internațional.
  • servicii adiționale logistică contractuală - picking, packing..
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
csm_Transport_marfa_Bucuresti_3_27f5435861.jpg

Transport marfă București România

24 de ore timp de tranzit național

București este capitala României. Este cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Prima mențiune a localității apare în 1459, în timpul celei de-a doua domnii a lui Vlad Țepeș. În 1862 devine capitala Principatelor Unite. Aproximativ 2 milioane de oameni populează orașul, iar dacă socotim și oamenii care locuiesc în suburbii, ne apropiem de 2.5 milioane.

O mulțime de oameni, au o mulțime de nevoi și pentru ca suntem o companie de transport, evident că despre asta e vorba aici. Nevoile de transport marfă în București sunt proporționale cu numărul oamenilor care locuiesc aici. Indiferent că vorbim de transport de alimente, unelte, produse de bricolaj și mobilă, sau alte bunuri necesare în gospodărie, Raben este una din companiile de transport care aprovizionează această piață, sau transportă bunurile produse aici. 

Unul din cele mai mari depozite de marfă Raben este amplasat la iesirea pe autostrada A1 și deservește atât orașul, cat și județele învecinate. Conectat la rețeaua națională care are în total 9 depozite, mărfurile tranzitează depozitul din București zilnic și sunt livrate către facilitățile de producție sau centrele de retail. Soluția de transport de marfă București, pe care Raben o oferă este de livrare door to door în 24 de ore. Iar pentru asta, depozitul București folosește peste 80 de mașini cu care colectează și livrează mărfurile zilnic. Majoritatea sunt echipate cu lift, pentru a putea încărca și descărca cu ușurință paleții și coletele și pentru a se mișca rapid.

Suntem prezenți în viața orașului în fiecare zi și ne aducem aportul la dezvoltarea lui durabilă.

csm_Conexiuni_internationale_Bucuresti_3b24fc871b.png

Transport marfă București - Europa

Tarife imbatabile la export

Conform unei legende populare, Bucureștiul ar fi fost fondat de un cioban pe nume Bucur, care ar fi întemeiat o mică așezare pe o colină nenumită. Conform altei variante mai probabile, București a fost întemeiat de către Mircea cel Bătrân (1386-1418) la sfârșitul secolului al XIV-lea. Într-o vreme când mărfurile aveau valoare nu după locul unde se produceau, ci după acela unde se vindeau, lângă Curtea de Dâmbovița se intersectau toate drumurile comerciale care legau Brașovul, dar și Moldova, de trecerea Dunării de la Giurgiu. Practic, orașul s-a dezvoltat datorită amplasării geografice și nevoilor comerciale pe care Țara Românească și mai tărziu România le-a avut și după cum arată realitatea de astăzi alegerea a fost una excelentă. La baza dezvoltării a stat și transportul de marfă, care să acopere nu doar nevoile locale, dar și cele naționale.

Raben participă activ la dezvoltarea în continuare a celui mai mare oras din România. Transport marfă București pentru bunuri paletizate și colete, oferit de Raben cu ajutorul flotei pe care o gestionează și a unui depozit de peste 4000 de metri pătrați folosit pentru activitățile de cross docking. Depozitul din București este conectat direct cu Bulgaria, prin linia zilnică de grupaj București - Ruse, care asigură transportul mărfurilor în 48 de ore din România în Bulgaria. Găsești mai multe informații despre această linie transport marfă bulgaria

24 de ore timp de tranzit pentru transport de marfă București și național și timpi excelenți de tranzit pentru transportul către orice țară din Europa, prin rețeaua de depozite proprii Raben și cea de parteneri.

Vrei să vezi soluțiile de transport internațional? Află mai multe detalii transport marfă internațional

csm_Transport_marfa_Bucuresti_2_452c11cd1c.jpg
Transport paleți București

Transport de marfă în regim de grupaj

Transportul de marfă București deservește pentru colectări și livrări, județele București, Ilfov, Prahova, Dâmbovița, Arges, Teleorman, Giurgiu, Ialomița, Călărași, Tulcea, Constanța.

Ce înseamnă asta?

Înseamnă că pentru orice transport de marfă care are destinatarul sau expeditorul în județele de mai sus, depozitul care procesează și trimite mașinile pentru colectare și livrare este depozitul din București. Pentru colectări, transportul de marfă București devine în funcție de adresa de destinație transport național sau după caz, internațional. Pentru livrări, transportul de marfă București este doar ultimul din veriga de conexiuni prin care se realizează transportul de marfă în regim de grupaj. Depozitul din București este interconectat prin conexiunile directe și indirecte cu orice destinație din Europa, nu doar din România.

Preț transport marfă București

Transport marfă paletizată București
01/01
Item 1 of 1