Raben logo
csm_depozit_Timisoara_banner_site_bun_3f03ad21c9.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Timișoara

Transport marfă paletizată și colete

Transport marfă Timișoara - România în 24 de ore.

Depozitul Raben Timișoara a fost deschis în Septembrie 2021. Anterior, filaila Raben Logistics Romania, era localizat in Arad. Este optimizat pentru operațiunile de transport marfă național și internațional, cross-docking și ofera spatii de logistică contractuală pentru paleți. Spațiul generos și soluțiile moderne de logistică, fac ca depozitul Raben din Timișoara, să poată opera eficient. Logistică la cheie și soluții dedicate pentru nevoile clienților.

Depozit logistic Timișoara:

  • 4500 m.p. - suprafața totală.
  • 19 rampe.
  • 120 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 3800 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • soluții dedicate de depozitare.
  • transport marfă național și internațional
mesh

Preț transport marfă Timișoara

Transport_marfa_Timisoara_1.jpg

Transport marfă Timișoara România

24 de ore timp de tranzit național

Situat pe râul Bega, Timișoara este cel mai mare și important oraș al regiunii istorice Banat. Zona Timișoara este populată încă din neolitic, prima cetate fortificată apare în jurul secolului al XII-lea. Timișoara este al 4-lea oras ca număr de locuitori din România și este în topul dezvoltării economice din țară.

Depozitul Raben din Timișoara este un depozit modern, inaugurat în 2021, cu o suprafața de 4.500 metri pătrați și 19 rampe pentru descărcarea și încărcarea mărfurilor. Transportul de marfă Timișoara este gestionat de o flotă de până la 50 de camioane, de la mașini de 3.5 tone, pană la tiruri de 22 de tone. O gamă foarte bogată de servicii adiționale sunt disponibile atât pentru transportul de marfă la nivel național, prin intermediul celor 9 depozite din Romănia, cât și pentru expedițiile internaționale. Printre ele, amintim, Confirmarea livrării cu Poză, retur de paleți, retur de documente, livrarea la o oră și dată prestabilite, colaborarea cu rețelele de retail, plus multe altele.

Componenta de logistică contractuală, face de asemeni parte din serviciile de transport marfă pe care Raben Timișoara le oferă clienților.

Vrei să ne faci o vizită? Ne găsești pe Calea Lugojului, nr 148, CTPark, în comuna Ghiroda.

csm_Transport_marfa_Timisoara_13_eeeb3fcf00.jpg

Transport marfă Timișoara Europa

6 conexiuni directe zilnic

Nu mai puțin de 6 conexiuni internaționale zilnice sunt folosite pentru transportul de marfă din Timișoara. Datorită amplasării depozitului, multe din mărfurile care pleacă către export, tranzitează depozitul Raben din Timișoara. Linii zilnice către :

Germania

Polonia

Cehia

Ungaria

Bulgaria

sunt gestionate într-un mod eficient și au un timp de tranzit foarte scurt, chiar și de 24 de ore pentru anumite rute. Prețurile transportului de marfă internațional sunt excelente și pot fi consultate fără nici o obligație, oricând, cu câteva informații care sunt necesare legate de locurile de încărcare, descărcare și dimensiunile mărfurilor.

Toate serviciile adiționale pentru transportul de marfă național, sunt disponibile si pentru transport marfă internațional. Vrei să livrezi o anumită expediție la o anumită dată și o anumită oră să zicem în Germania ? Bineînțeles că se poate. Putem pregăti soluții dedicate nevoilor specifice pe care fiecare client le are.

Hai să ne testezi și vei regăsi o mulțime de beneficii!

Transport marfă Timișoara
01/01
Item 1 of 1
csm_Transport_marfa_Timisoara_loby_122fe8d70d.jpg

Transport paleți Timișoara

Transport marfă grupaj

Transportul de marfă Timișoara deservește pentru colectări și livrări, urmatoarele județe :

Timișoara, Arad, Caraș Severin.