Raben logo
Protection of human life your-partner-in-logistics

Cultura siguranței

Siguranța ta înseamnă siguranța noastră

10 REGULI ALE SIGURANȚEI LA LOCUL DE MUNCĂ

Siguranța nu este negociabilă

Prezentare_cele_10_Reguli_de_Aur_ale_Sigurantei.pdf

Copiaza
10 REGULI PENTRU VIAȚA
Item 1 of 1
Raben Group employee

Conștientizarea riscurilor

Măsuri preventive

Cultura siguranței - SHE

Pentru grupul Raben viața și sănătatea sunt valori non-negociabile. Acesta este motivul pentru care ne asigurăm că în organizația noastră siguranța este o practică zilnică, aplicată fiecărui proces și în fiecare locație. Siguranța ta înseamnă siguranța noastră.

  • Am implementat un program de gestionare a comportamentului, deoarece suntem conștienți că accidentele sunt cauzate de acțiunile periculoase ale oamenilor.
  • Ofițerii de top ai organizației participă la activitățile SHE, motivează angajații, stabilesc standarde și participă activ la dezvoltarea programului SHE.
  • Ca parte a programului SHE, creștem în permanență conștientizarea riscurilor și a măsurilor preventive în rândul tuturor persoanelor implicate în procesele Raben.
  • Împărtășim cunoștințele noastre despre acest domeniu în cadrul organizației noastre și în afara ei.
  • Ne protejăm angajații și colaboratorii.
Raben truck

Și nouă de pasă

Siguranța mediului

Ecologia este de mare importanță pentru noi. Facem tot ce putem pentru a avea un impact pozitiv asupra mediului. Prin economisirea resurselor naturale, măsurarea, raportarea și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, lucrăm spre viitor pentru a lăsa cea mai bună versiune a lumii pentru generațiile viitoare. Investim permanent în soluții moderne care au un impact mai mic asupra mediului. Investim în schimbarea flotei proprii și încurajăm colaboratorii noștri să procedeze la fel. Învestim în eficientizarea soluțiilor de transport prin achiziții de conteinere cu podea dubla și remorci de tip cityliner moderne.

  • Încurajăm pe toată lumea să se comporte ecologic atât la muncă cât și acasă și să conștientizeze impactul zilnic pe care îl avem la nivel de indicid
  • Economisim resurse folosind soluții fără hârtie, facturi electronice, retur electronic al documentelor.
  • Oferim instrumente certificate pentru măsurarea impactului asupra mediului, de ex. Calculator de CO2 care permite măsurarea fiabilă a emisiilor de gaze cu efect de seră și planificarea atentă a obiectivelor de reducere a acestora.
  • Investim în flotă modernă și soluții optimizate.
  • Investim în educația angajaților și partenerilor Raben prin diverse programe de conștientizare.