Raben logo
csm_Depozit_Raben_Romania_3_01ada318f5.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Oradea

Transport marfă paletizată și colete

Transport marfă Oradea - România, în 24 de ore.

Depozitul Raben Oradea, gestionează colectările si livrările din județul Bihor. Depozitul Oradea este dedicat pentru operațiunile de cross-docking și oferă servicii de transport de marfă la nivel național și internațional.  

Depozit logistic Oradea:

  • 500 m.p. - suprafața totală.
  • 1 rampe.
  • 20 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 200 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • transport marfă național și internațional.
mesh

Preț transport marfă Oradea

csm_camion_Raben_4_ab81634eaa.jpg

Transport național marfă Oradea

24 de ore timp de tranzit național

Situat la numai 13 km de granița de vest a României, municipiul Oradea, reședința administrativă a județului Bihor, ocupă o poziție central-europeană privilegiată, constituind un important nod de comunicații, aflat la o distanță sensibil egală de capitalele regiunii: București (651 km), Viena (518 km), Budapesta (248 km), Praga (676 km). Cred că știm cu toții cât de frumos s-a dezvoltat în ultimii ani Oradea, mulți români găsind orașul de pe Criș, ca fiind unul din cele mai frumoase din România.

Nu frumusețea, ci mai degrabă nevoile regiunii și localizarea orașului au determinat si Raben să deschidă un depozit logistic în Oradea. 20 de mașini procesează solicitările de transport marfă naționale, multe dintre ele echipate cu lift, pentru a opera nevoile de transport din Bihor. Depozitul Oradea este tranzitat si de camioanele de linie care 

Roman este situat în centrul Moldovei, iar asta îi oferă nenumărate avantaje, datorită distanțelor eficiente de parcurs pentru a ajunge rapid în orice loc din Moldova. Depozitul din Roman, este un depozit de cross-docking, asta înseamnă că mărfurile nu staționează în depozit, ci doar îl tranzitează. Soluția eficientă de transport național de marfă pe care Raben a dezvoltat-o, au dus la o creștere rapidă a volumelor pe care acest depozit le procesează. Depozitul a fost deschis în 2019 și este amplasat pe Șoseaua de Centură. 

Oradea are o conexiune directă zilnică cu depozitul Raben Timișoara, de unde mărfurile sunt mai departe încărcate către depozitele de destinație finală. Depozitul Raben Oradea a fost cel de-al 8-lea depozit deschis de Raben în România și acoperă astfel mai bine timpi de tranzit de 24 de ore în care operează Raben în România.

Transportul de marfă internațional din Oradea este organizat prin intermediul depozitului din Timișoara, care are numeroase conexiuni zilnice directe cu alte țări Raben.

Vrei o soluție pentru un transport de marfă național sau internațional? Raben ți-o poate oferi!

csm_Depozit_Raben_Romania_2_bae4235eab.jpg

Transport paleți Oradea

Transport marfă grupaj

Transportul de marfă Oradea deservește pentru colectări și livrări, județul Bihor.