Raben logo
csm_Depozit_Raben_Romania_3_093e5e33c9.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Oradea

Transport marfă paletizată și colete

Raben Oradea

Rampe

Suprafața depozit

Capacitate camioane zilnică

Capacitate procesare paleți zilnică

mesh background mesh background

Transport marfă Oradea - România, în 24 de ore.

Depozitul Raben Oradea, gestionează colectările si livrările din județul Bihor. Depozitul Oradea este dedicat pentru operațiunile de cross-docking și oferă servicii de transport de marfă România și transport de marfă internațional.  

Depozit logistic Oradea:

  • 500 m.p. - suprafața totală.
  • 1 rampe.
  • 20 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 200 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • transport marfă Oradea, național și internațional.
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
csm_camion_Raben_4_bffa332bcf.jpg

Transport național marfă Oradea

24 de ore timp de tranzit național

Situat la numai 13 km de granița de vest a României, municipiul Oradea, reședința administrativă a județului Bihor, ocupă o poziție central-europeană privilegiată, constituind un important nod de comunicații, aflat la o distanță sensibil egală de capitalele regiunii: București (651 km), Viena (518 km), Budapesta (248 km), Praga (676 km). Cred că știm cu toții cât de frumos s-a dezvoltat în ultimii ani Oradea, mulți români găsind orașul de pe Criș, ca fiind unul din cele mai frumoase din România.

Nu frumusețea, ci mai degrabă nevoile regiunii și localizarea orașului au determinat si Raben să deschidă un depozit logistic în Oradea. 20 de mașini procesează solicitările de transport marfă Oradea, naționale și internaționale, multe dintre ele echipate cu lift, pentru a opera nevoile de transport din Bihor.

Depozitul Raben Oradea oferă nu doar soluții de transport marfă național dar și transport marfă internațional, prin conexiunile pe care le are cu restul țărilor din Grup, dar și datorită conexiunii directe pentru TRANSPORT MARFĂ POLONIA, care pleacă din Oradea și ajunge în Polonia la Rsesow. Timpul de tranzit pentru această conexiune este de 2 zile lucrătoare.

La nivel național, soluția de transport marfă Oradea, este susținută de rețeaua de 9 depozite pe care Raben le are în România și care permite livrarea mărfurilor în 24 de ore în toată țara. Calitatea buna a transportului de marfă efectuat de depozitul din Oradea, precum și serviciile foarte prietenoase, îl califică ca unul din cele mai bine organizate depozite. Serviciul Relații Clienți din Oradea, oferă sprijin dedicat clienților acestei filiale.

csm_Depozit_Raben_Romania_2_21b1f179d7.jpg

Transport paleți Oradea

Transport marfă grupaj

Transportul marfă Oradea deservește pentru colectări și livrări județul Bihor.

x

Preț transport marfă Oradea