Raben logo
csm_Road_network_empty_a744c0a069.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă România și Europa

Transport grupaj paleți și colete

 An extensive branch network

Rețea completă de terminale proprii

Security of entrusted shipments and a modern fleet

Securitatea livrărilor încredințate

Modern technologies

Tehnologii moderne

100 own terminal network

ETA și urmărirea online în toate etapele

  •  An extensive branch network

    Rețea completă de terminale proprii

Item 1 of 4

Transport marfă România și internațional

Distribuție marfă

retea transport marfa Romania

Transport marfă România în 24 de ore

Transport marfă ADR în România

Transport marfă România în regim de grupaj: 

Rețeaua de 9 depozite pe care Raben o are în România, depozite localizate in București, Sibiu, Cluj, Timișoara, Craiova, Oradea, Baia Mare, Roman, Buzău, permit transportul mărfurilor paletizate și a coletelor în 24 de ore de la expeditor la destinatar. Toate mărfurile sunt asigurate pe perioada transportului. Rețeaua de distribuție marfă este compatibilă ADR.

Transportul de marfă Romania, are o mulțime de beneficii gratuite și de servicii adiționale posibile. Livrare marfă sau colectare cu mașini cu lift, confirmarea livrării cu poză, retur de paleți, retur de documente, transport către rețelele de retail, livrare la ore prestabilite. Raben oferă și soluții dedicate de transport marfă în România.

Descoperă toate beneficiile în pagina dedicată pentru transport național marfă Transport marfă RomÂnia

retea transport marfa international

Transport marfă internațional

Transport internațional marfă ADR

Transport marfă internațional, în regim de grupaj.

Raben Group este prezent cu o rețea proprie de depozite în 15 țări europene. Transportăm marfă prin intermediul rețelei noastre către Polonia, Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Italia, Olanda, Bulgaria, Austria, Grecia, Letonia, Lituania, Estonia și Ucraina. In restul țărilor europene, rețeau de parteneri Raben oferă același nivel de calitate ridicată, pentru toate transporturile către Europa. Timpii de tranzit pentru transporturile internaționale sunt excelenți. Îi poți vedea urmând link-ul Timp de tranzit europa

Transportul de marfă internațional are aceleași beneficii gratuite și servicii adiționale posibile ca și soluția de transport național. Livrarea marfurilor cu mașini cu lift, confirmarea livrării cu poză, retur de paleți, retur de documente, transportul mărfurilor către rețelele de retail, livrare la ore prestabilite. Comunicarea este rapidă și eficientă, mărfurile sunt monitorizate permanent iar statusul este vizibil în contul MyRaben.

Descoperă toate beneficiile pentru transport marfă Europa: Transport marfă Internațional

Transport marfă în regim de grupaj

Ce inseamnă transport marfă național si internațional în regim de grupaj ?

Pentru transportul mărfurilor rutier, există în principiu două soluții uzuale.

Prima implica rezervarea unei mașini pentru a livra comanda la destinatar. Bineînțeles, ca vei plăti același cost, indiferent dacă în mașina vei încărca un singur palet de marfă sau vei umple mașina. În situația în care ai de transportat doar unul sau câțiva paleți, soluția nu este eficientă datorită costurilor. 

O a doua soluție, care este mult mai buna din punct de vedere al prețului, implică transportul prin intermediul unei companii care organizeaza mărfurile in regim de grupaj. Sau, altfel spus, mașina transportatorului, face curse zilnice către o anumită destinație. Poți pune paletul sau paleții tă în mașina transportatorului de grupaj, restul spațiului fiind ocupat de alți beneficiari. În felul ăsta, prețul transportului pentru paletul tău, scade vertiginos.

În general, rețelele de grupaj, transportă mărfurile cu TIR-uri care au capacitatea de până la 33 de europaleți. De aici eficiența crescută. Bineînțeles, că asta implică sisteme moderne de urmărire și gestionare a comenzilor, pentru că sunt mii de astfel de comenzi zilnice.

Soluția nu mai este la fel de eficientă privind costurile, dacă ai de transportat un număr mare de paleți. Tocmai de aceea, rețeaua de transport marfă în regim de grupaj Raben, este limitată la 8 paleți per destinatar. Cantitățile mai mari de mărfuri, primesc soluții de camion parțial (LTL), sau camion complet (FTL). Limitarea rețelei se aplică pentru orice transport marfă național și internațional. Eficiența se aplică pentru marfă paletizată si colete. Raben Group are o rețea proprie de transport marfă in România si Europa.

Please accept marketing-cookies to watch this YouTube video.

Shipment tracking

ETA

Timpul estimat de livrare a comenzii

Află la ce oră se va livra transportul tău de marfă:
 

Îți recomandăm să folosești platforma myRaben. O vei găsi foarte utilă în gestionarea cu ușurință a tuturor comenzilor de transport, salvarea bazelor de date și a adreselor de colectare și livrare, rapoarte despre calitatea serviciilor de transport. Poți vedea cu mare ușurință orele în care se vor livra comenzile tale de transport și asta îți poate fi de mare ajutor în gestionarea relațieei cu clienții. Parametrul ETA, monitorizează mașinile în ruta lor spre destinație și în funcție de numarul de opriri și destinatari, calculează ora la care va fi efectuată livrarea pe care o aștepți.

Bucura-te de utilizarea platformei myRaben, este complet gratuită.