Raben logo
csm_Transport_intern_ddfbdd41b4.png your-partner-in-logistics

Transport marfă Roman

Transport marfă paletizată și colete

Transport marfă Roman - România, în 24 de ore.

Depozitul Raben Roman, este situat în inima Moldovei și opereză transportul de marfă din întreaga regiune atât pentru colectări cât si pentru livrări. Deschis în 2019, a ajuns rapid un depozit foarte solicitat, datorită fluxului de mărfuri pe care îl operează. Conexiunile zilnice directe pe care le are cu depozitele București, Sibiu și Buzău, acoperă eficient distribuția de mărfuri din toată România.

Depozit logistic Roman:

  • 500 m.p. - suprafața totală.
  • 1 rampe.
  • 20 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 200 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • transport marfă național și internațional.
mesh

Preț transport marfă Roman

csm_Depozit_Raben_Romania_1_ae1771e717.jpg

Transport național marfă Roman

24 de ore timp de tranzit național

Roman este situat în centrul Moldovei, iar asta îi oferă nenumărate avantaje, datorită distanțelor eficiente de parcurs pentru a ajunge rapid în orice loc din Moldova. Depozitul din Roman, este un depozit de cross-docking, asta înseamnă că mărfurile nu staționează în depozit, ci doar îl tranzitează. Soluția eficientă de transport național de marfă pe care Raben a dezvoltat-o, au dus la o creștere rapidă a volumelor pe care acest depozit le procesează. Depozitul a fost deschis în 2019 și este amplasat pe Șoseaua de Centură. 

Transportul de marfă național este realizat prin intermediul conexiunilor zilnice cu depozitele Sibiu, București și Buzău. La nivel internațional, întreaga regiune este interconectată la rețeaua de transport internațional Raben, dezvoltată în 15 țări europene.

Din depozitul Roman, se pot livra în 24 de ore mărfuri în orice loc din România. Mașinile de linie circulă în timpul nopții, astfel încăt expedițiile să fie în depozitele de destinație dimineața, cand începe distribuția acestora. 

Ai nevoie de o soluție pentru un transport de marfă în zona Moldovei? Încearcă și soluția Raben.

csm_Camion_raben_in_cehia_176d442a4d.jpg

Transport paleți Roman

Transport marfă grupaj

Transportul de marfă Roman deservește pentru colectări și livrări, urmatoarele județe :

Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău și Vaslui.