Raben logo
csm_Depozit_Raben_Romania_3_95ad9df0af.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Roman

Transport marfă paletizată și colete

Raben Roman

Rampe

Suprafața depozit

Capacitate camioane zilnică

Capacitate procesare paleți zilnică

mesh background mesh background

Transport marfă Roman - România, în 24 de ore.

Depozitul Raben Roman, este situat în inima Moldovei și opereză transportul de marfă din întreaga regiune atât pentru colectări cât si pentru livrări. Deschis în 2019, a ajuns rapid un depozit foarte solicitat, datorită fluxului de mărfuri pe care îl operează. Conexiunile zilnice directe pe care le are cu depozitele București, Sibiu și Buzău, acoperă eficient distribuția de mărfuri din toată România.

Depozit logistic Roman:

  • 500 m.p. - suprafața totală.
  • 1 rampe.
  • 20 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 200 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • transport marfă Roman, național și internațional.
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
csm_Depozit_Raben_Romania_1_3e4b932a76.jpg

Transport național marfă Roman

24 de ore timp de tranzit național

Poziționarea strategică în regiunea centrală a Moldovei, îi oferă nenumărate avantaje, datorită distanțelor eficiente de parcurs pentru a ajunge rapid în orice loc din Moldova. Depozitul logistic Raben Roman, este un depozit de cross-docking, asta înseamnă că mărfurile nu staționează în depozit, ci doar îl tranzitează. Soluția eficientă de transport național de marfă pe care Raben a dezvoltat-o, au dus la o creștere rapidă a volumelor pe care acest depozit le procesează. Depozitul a fost deschis în 2019 și este amplasat pe Șoseaua de Centură. 

Transport marfă Roman este unul național, prin intermediul conexiunilor zilnice cu depozitele Sibiu, București și Buzău. La nivel internațional, întreaga regiune este interconectată la rețeaua de transport internațional Raben, dezvoltată în 15 țări europene.

Serviciul de transport marfă Roman, oferă livrare în 24 de ore, în orice loc din România. Mașinile de linie circulă în timpul nopții, astfel încăt expedițiile să fie în depozitele de destinație dimineața, cand începe distribuția acestora. 

Ai nevoie de o soluție pentru un transport de marfă în zona Moldovei? Folosește serviciul Raben de transport marfă Roman pentru calitate și prețuri excelente.

csm_Camion_raben_in_cehia_0c0166b849.jpg

Transport paleți Roman

Transport marfă grupaj

Transportul de marfă Roman deservește pentru colectări și livrări, urmatoarele județe :

Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău și Vaslui.

Indiferent că îl numim transport marfă Roman, transport marfă Botoșani, transport marfă Iași, transport marfă Neamț, transport marfă Bacău, transport marfă Vaslui, toate sunt inele ale lanțului de distribuție în regim de grupaj Raben. Soluția de grupaj de la nivel național este la rândul ei o verigă din serviciul oferit la nivel European. Fiecare din aceste inele oferă clienților același tip de calitate a serviciilor, precum și aceleași opțiuni.

Transport de marfă Roman cu mașina cu lift, cu retur de documente, sau retur de paleți, sau chiar mai mult de atât, precum transport marfă Roman la o oră și dată prestabilită, sunt servicii opționale oferite de Raben, pentru nevoile specifice ale clienților. Multe dintre ele sunt oferite gratuit, o altă parte, care au o influență mai mare în programarea livrărilor și colectărilor de marfă sunt oferite contra cost. Dacă vrei să ai informații complete despre soluțiile de transport marfă Roman, te invităm la dialog. Folosește oricare din modalitățile de contact de pe site și te contactăm rapid pentru a-ți oferii toate informațiile.

Preț transport marfă Roman