Raben logo
csm_Depozit_Raben_Romania_3_0999e73cff.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Cluj

Transport marfă paletizată și colete

Transport marfă Cluj - România, în 24 de ore.

Depozitul Raben Cluj, a fost unul din primele depozite, deschise de Raben Group in România, încă din 2016. Este optimizat pentru transport marfă național și internațional. Peste 40 de mașini operează zilnic colectările și livrările locale, iar cele 2 conexiuni zilnice directe cu Polonia și Slovacia, fac ca transportul de marfă internațional să fie excelent. Rețeaua europeană Raben, acoperă prin depozitele proprii din 15 tări și partenerii săi, orice solicitare de transport de marfă. 

Depozit logistic Cluj:

  • 1300 m.p. - suprafața totală.
  • 3 rampe.
  • 80 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 650 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • transport marfă național și internațional.
  • servicii adiționale - picking, packing..
mesh

Preț transport marfă Cluj

Transport_marfa_Cluj_11.png

Transport marfă Cluj - România

24 de ore timp de tranzit intern

Al doilea oraș ca număr de locuitori din România, Cluj-Napoca are o istorie de peste două milenii, iar orașul mai este numit „Inima Transilvaniei” sau „Orașul Comoară”. Privind la evoluția economică fulminantă din ultimul deceniu pare adevărat că orașul chiar stă pe o comoară și nu e greu de intuit că oamenii sunt comoara cea mai de preț a Clujului. Susținem dezvoltarea durabilă a orașului în care avem un depozit deschis încă din 2017, prin activitatea noastră de transport marfă național și internațional.

Depozitul Raben din Cluj, este localizat pe DN 1 KM 490+13, în localitatea Floresti și are o suprafața de 1.300 metri pătrați, folosită ca și spațiu de cross-docking. Cele 3 rampe care deservesc depozitul sunt suficiente pentru manipularea a până la 250 de expediții zilnice. Transport marfă Cluj, nu se adresează doar expedițiilor locale, depozitul Raben fiind interconectat cu restul de 8 depozite din România și cu restul rețelei Raben din Europa. Din Cluj, sunt posibile livrări în 24 de ore pe întregul teritoriu al României, pentru mărfuri paletizate și colete.

Transport_marfa_Cluj_1.png

Transport marfă Cluj - Europa

Prețuri mici pentru transportul internațional

Cluj-Napoca, împreună cu zona metropolitană, are una dintre cele mai mari și dinamice economii din România. PIB-ul pe cap de locuitor al orașului raportat la puterea de cumpărare era la nivelul de 150% din media UE în anul 2020. Clujul a fost orașul cu cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană între anii 2000 și 2020. Multe din bunurile produse în Cluj, pleacă către export, iar Raben Group, oferă suport prin rețeaua pe care o are în 15 țări europene.

Transport marfă Cluj, liniile de export, sunt gestionate cu suportul celor 11 conexiuni directe cu Europa, 2 dintre ele avand punctul de plecare chiar din depozitul Raben Cluj. Linia zilnică directă care merge în Polonia, are un timp de tranzit de 2 zile, iar cea care pleacă spre Slovacia de 3 zile. Timpi excelenti pentru toate mărfurile în regim de grupaj. Poți vedea mai multe detalii despre cele 2 linii, accesănd paginile dedicate Transport Marfă Polonia și Transport Marfă Slovacia

Vrei să facem un test? Suntem încrezători că vei fi mulțumit!

csm_Camion_raben_in_cehia_176d442a4d.jpg

Transport paleți Cluj

Transport marfă grupaj

Transportul de marfă Cluj deservește pentru colectări și livrări, urmatoarele județe :

Cluj, Sălaj, Mureș, Bistrița Năsăud.