Raben logo
csm_Depozit_Cluj_nou_3_74427659ac.jpeg your-partner-in-logistics

Transport marfă Cluj

Transport marfă paletizată și colete

Raben Cluj

Rampe

Suprafața depozit

Capacitate camioane zilnică

Capacitate procesare paleți zilnică

mesh background mesh background

Transport marfă Cluj - România, în 24 de ore.

Depozitul Raben Cluj, a fost unul din primele depozite, deschise de Raben Group in România, încă din 2016. Este optimizat pentru transport marfă național și internațional. Peste 60 de mașini operează zilnic colectările și livrările locale, iar cele 2 conexiuni zilnice directe cu Polonia și Slovacia, fac ca transportul de marfă internațional să fie excelent. Rețeaua europeană Raben, acoperă prin depozitele proprii din 15 tări și partenerii săi, orice solicitare de transport de marfă. 

Depozit logistic Cluj:

  • 3000 m.p. - suprafața totală.
  • 8 rampe.
  • 100 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 2000 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • transport marfă Cluj, național și internațional.
  • servicii adiționale - picking, packing..
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
Transport_marfa_Cluj_11.png

Transport marfă Cluj - România

24 de ore timp de tranzit intern

Al doilea oraș ca număr de locuitori din România, Cluj-Napoca are o istorie de peste două milenii, iar orașul mai este numit „Inima Transilvaniei” sau „Orașul Comoară”. Privind la evoluția economică fulminantă din ultimul deceniu pare adevărat că orașul chiar stă pe o comoară și nu e greu de intuit că oamenii sunt comoara cea mai de preț a Clujului. Susținem dezvoltarea durabilă a orașului în care avem un depozit deschis încă din 2017, prin activitatea noastră de transport marfă național și internațional.

Depozitul Raben din Cluj, este localizat pe DN 1, KM 489, în localitatea Floresti și are o suprafața de 3.000 metri pătrați, folosită ca și spațiu de cross-docking. Cele 8 rampe care deservesc depozitul sunt suficiente pentru manipularea a până la 1.000 de expediții zilnice. Transport marfă Cluj, nu se adresează doar expedițiilor locale, depozitul Raben fiind interconectat cu restul de depozite din România și cu restul rețelei Raben din Europa. Din Cluj, sunt posibile livrări în 24 de ore pe întregul teritoriu al României, pentru mărfuri paletizate și colete.

Depozit_Cluj_nou_2.jpeg

Transport marfă Cluj - Europa

Prețuri mici pentru transportul internațional

Cluj-Napoca, împreună cu zona metropolitană, are una dintre cele mai mari și dinamice economii din România. PIB-ul pe cap de locuitor al orașului raportat la puterea de cumpărare era la nivelul de 150% din media UE în anul 2020. Clujul a fost orașul cu cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană între anii 2000 și 2020. Multe din bunurile produse în Cluj, pleacă către export, iar Raben Group, oferă suport prin rețeaua pe care o are în 15 țări europene.

Transport marfă Cluj, liniile de export, sunt gestionate cu suportul celor 11 conexiuni directe cu Europa, 2 dintre ele avand punctul de plecare chiar din depozitul Raben Cluj. Linia zilnică directă care merge în Polonia, are un timp de tranzit de 2 zile, iar cea care pleacă spre Slovacia de 3 zile. Timpi excelenti pentru toate mărfurile în regim de grupaj. Poți vedea mai multe detalii despre cele 2 linii, accesănd paginile dedicate Transport Marfă Polonia și Transport Marfă Slovacia

Vrei să facem un test? Suntem încrezători că vei fi mulțumit!

csm_Raben-Cluj-Napoca-39_8e043b3a7f.jpg

Transport paleți Cluj

Transport marfă grupaj

Transport marfă Cluj deservește pentru colectări și livrări, județele Cluj, Sălaj, Mureș, Bistrița Năsăud.

Întreaga paletă de servicii specifică serviciului de transport în regim de grupaj Raben este bineînțeles disponibilă și pentru transport marfă Cluj. Te invităm să iei legatura cu un reprezentant Raben pentru a verifica în funcție de nevoile pe care le ai, costurile suplimentare pe care le implică. Multe dintre ele sunt oferite gratuit, o altă parte sunt servicii opționale care implică costuri suplimentare.

Transport marfă Cluj - retur de documente.

Transport marfă Cluj - livrare sau colectare cu mașină cu lift.

Transport marfă Cluj - retur de paleți.

Transport marfă Cluj - livrarea la o dată prestabilită.

Transport marfă Cluj - livrarea la o oră și o dată fixa.

Preț transport marfă Cluj

Transport marfă paletizată Cluj
01/01
Item 1 of 1