Raben logo
colegi la raben your-partner-in-logistics

Subcontractori

Vrei să colaborezi cu Raben ?

Sofer colaborator Raben

Șoferii colaboratori sunt colegi

Facem echipă împreună

Șoferii care cooperează cu noi fac un pas spre cucerirea lumii. Se asigură că bunurile clienților noștri ajung la destinație în siguranță și mereu la timp.

Au DRIVE în sânge, astfel încât să facă față perfect fiecărei situații de trafic. Geografia și topografia orașelor sunt domeniile în care joaca in liga campionilor! Nu sunt șerifi. Se respectă reciproc și pe ceilalți participanți la trafic. Drumul este pasiunea lor! Îi ajutăm să își dea seama. Ne pasă de confortul muncii lor. Apreciem tot ceea ce fac pentru noi. Îi invităm să participe la viața grupului Raben! Șoferii colaboratori sunt colegi.

Raben gestionează în fluxul de colectare și livrare a mărfurilor, atât mașini proprii cât și șoferi colaboratori. Aceștia din urmă sunt apreciați și îndrăgiți, precum șoferii angajați. În definitiv, scopul final al lanțului de distribuție este de a livra in condiții bune și la timp mărfurile primite de la partenerii noștrii. Atât șoferilor angajați, cât și a celor parteneri, sunt tratați cu egalitate și cu respect egal.

În afară de respect, oferim condiții de colaborare echitabile și avem un parteneriat deschis pe toată durata colaborării. Susținem dezvoltarea tuturor partenerilor noștri. Pentru noi Parteneriatul stă la baza unei relații sănătoase care ajută toate părțile implicate să crească. Pentru ca parteneriatul înseamnă comunicare, avem comunicări deschise zilnic și învățăm împreună.

Dacă ai DRIVE pentru drum și ești gata pentru el - lucrează cu Raben!

Hai să fim parteneri în transport!

Informații generale parteneri în transporturi?

Contactează-ne folosind formularul de mai jos

Cod de etică

Pentru șoferii colaboratori

Cod_etica_subcontractori.pdf

Copiaza