Raben logo
Raben Group Európai csapata your-partner-in-logistics

Raben Group în Europa

Angajati să construim

o rețea de conexiuni

țări

 +

locații

 m 2

capacitate depozitare

transporturi anuale

mesh background mesh background
The Raben Group in Europe

Transport de marfă internațional

Conectăm Europa cu tine

Raben Group

Raben Group este un operator logistic care oferă servicii complete TFL: logistică contractuală, rețea rutieră (transport de marfă intern, transport de marfă internațional și transport de marfă către Est), Fresh Logistics, FTL și transport intermodal, transport maritim și aerian.


Peste 90 de ani de experiență și recunoaștere pe piață permit construirea și menținerea unor relații pe termen lung cu clienții. Compania oferă logistică „cu chip uman” pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari. Parteneriatul și încrederea fac parte din acest stil de cooperare. În afaceri, Raben respectă principiile fair-play-ului, deoarece consideră că relațiile bazate pe onestitatea reciprocă construiesc un mâine mai bun.


Suntem prezenți cu peste 160 de filiale proprii în 15 țări europene (Olanda, Polonia, Germania, Cehia, Slovacia, Ucraina, Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria, România, Bulgaria, Grecia, Italia și Austria). Raben Group administrează peste 1.800.000 m2 capacitate de depozit și în fiecare zi trimite peste 10.000 de camioane pe drumuri. Totuși, totul a pornit de la o mică afacere de familie olandeză. Astăzi, valorile caracteristice organizațiilor de familie sunt încă importante pentru companie, ceea ce afectează pozitiv angajamentul angajaților și relațiile cu clienții.


Raben sunt „oameni cu DRIVE”. Este o echipă care iubește provocările și joacă întotdeauna pentru un singur obiectiv. Fiecare dintre aproximativ 12.000 de angajați are propriul impuls individual care face ca echipa să avanseze. Ne distingem prin antreprenoriat, energie și căutăm mereu mai mult.
Grupul vrea să fie motorul care nu numai că va menține lumea în funcțiune, ci o va face mai bună și mai ecologică. Prin urmare, își implementează în mod constant strategia de dezvoltare durabilă bazată pe trei piloni: organizare responsabilă, protecția mediului și impact social.
Mai multe informații disponibile la: www.raben-group.com.

  • Locațiile Raben Group
  • rețea parteneră
Family-friendly company

Companie de familie

Organizational structure

Structura organizatorică plană

Quick decisions

Decizii luate rapid

Innovative solutions

Soluții inovative

  • Family-friendly company

    Companie de familie

Item 1 of 4
Ewald Raben
Creștem împreună cu tine


Ne propunem să fim lider în sectorul nostru, oferind valoare adăugată prin soluții durabile.


Ewald Raben, CEO al Raben Group 

Vezi filmul despre Raben Group
Și află mai multe