Raben logo
Raben colleagues people-with-drive

Poziții la birou

Job-uri disponibile la birou, în depozitele Raben

Hired Raben at the office

Colegi de birou

Prieteni în afara lui

Dacă am putea să iți oferim câteva argumente, care te-ar putea interesa să lucrezi la Raben, am putea menționa că va fi cu siguranță o atmosferă prietenoasă și respect reciproc. Este imposibil să tinzi către soluții perfecte fără respect. Dezvoltarea nu este posibilă fără cooperare.De aceea, ne sprijinim reciproc în situații dificile, căutăm cele mai bune soluții și sărbătorim împreună succesele mici și mari.

La Raben, avem cu toții DRIVE să ne dezvoltăm. Dacă simțiți că ai DRIVE, Raben Group este locul perfect pentru tine. Compania are grijă de dezvoltarea angajaților oferindu-le multe proiecte de instruire. Fiecare angajat are șansa de a lua parte la ele. Acestea includ, proiecte internaționale al căror schimb de experiență și cunoștințe practice este de neprețuit. Ne orientăm către tehnologii moderne. Acesta este și mediul nostru de lucru.

Echilibrul muncă-viață este ceva care are o valoare deosebită pentru noi. Suntem fericiți să ne întâlnim după muncă. Uneori, pentru a sărbători ziua cuiva cuiva, alteori pentru a avea succes. Suntem colegi la birou și deseori prieteni după birou. Relațiile nu sunt doar între colegi, ci sunt între oameni. La birou precum acasă, este mediul pe care vrem să îl creem pentru toți angajații.

Am fost implicați în campanii de CSR cu mândrie și bucurie. Uneori plantăm copaci împreună, sau curățăm o anumită zonă de gunoaie. Poate sprijinim o fundație sau o organizație care face bine. Pentru că facem parte din comunitate și în timpul serviciului și după acesta.

Simți că Ai DRIVE pentru a te integra într-o atmosferă faină? Noi te alteptăm cu deschidere și bucurie! Job-uri disponibile la birou, în depozitele Raben sunt disponibile folosind filtrele de mai jos.

Hai în echipă!

Oferte actuale
Fără oferte

Puteți fi siguri că, pe lângă aceste beneficii, există și:

  • Lucrați într-o echipă prietenoasă și faceți schimb de cunoștințe
  • Aveți oportunitatea de a dezvolta și participa la proiecte de dezvoltare internațională
  • Condiții de muncă prietenoase care asigură echilibrul dintre viața profesională și muncă
  • Cultura organizațională înaltă (evenimente caritabile, concursuri, întâlniri și evenimente de integrare)

Alătură-te echipei noastre!
 

Formular aplicare

mesh

Merită să lucrezi pentru Raben Group

Te dezvolți permanent
  • Secure employment based on a direct employment contract

    Contract de angajare

Item 1 of 5

angajați

angajați cu experiență de peste 5 ani

team building-uri anuale

stagii pe an

Premii pentru realizări 2019

acțiuni de caritate pe an

instruirea angajaților

mesh background mesh background