Raben logo
csm_Depozit_Raben_Romania_4_22cbc99e5c.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Buzău

Transport marfă paletizată și colete Buzău

Raben Buzău

Rampe

Suprafața depozit

Capacitate camioane zilnică

Capacitate procesare paleți zilnică

mesh background mesh background

Transport marfă Buzău - România în 24 de ore.

Depozitul Raben Buzău este rampa pentru colectările si livrările din zona Moldovei. Depozitul Buzău este dedicat pentru operațiunile de cross-docking. Deschis în Decembrie 2021, are legaturi directe cu mai multe depozite din România. 

Depozit logistic Buzău:

  • 500 m.p. - suprafața totală.
  • 2 rampe.
  • 20 de camioane/zi - capacitate de încărcare/descărcare.
  • 200 paleți/zi - capacitate de procesare.
  • transport marfă Buzău, național și internațional.
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
csm_Depozit_Raben_Romania_3_a4d4afd91c.jpg

Transport național marfă Buzău

24 de ore timp de tranzit național

Situat la granița între regiunile istorice Moldova și Țara Românească, sau cum spun buzoienii, cu un picior în Moldova și cu unul în Muntenia, Buzău este un important nod comercial. Localizarea sa geografică îi oferă multiple avantaje economice și operaționale. Depozitul Raben Buzău gestionează transportul de marfă național. O flotă de 30 de mașini operează în depozitul Buzău colectând și livrând expedițiile clienților. Puteți găsi depozitul Raben pe Șoseaua Spătarului, nr 29 (DN2B). 500 de metri pătrați, sunt folosiți eficient pentru operațiunile de tranzit a mărfurilor.

Depozitul Raben Buzău este interconectat cu depozitele București și Roman, și prin intermediul acestora, cu întreaga rețea de transport Raben. Poate astfel procesa atât comenzile de transport marfă național, cât și cele de transport internațional de marfă.

24 de ore timp de tranzit pentru orice expediție livrată la nivel național și timpi excelenți de tranzit pentru orice export. 

Ai nevoie de o soluție pentru un transport de marfă în Buzău? Încearcă și soluția Raben.

csm_Depozit_Raben_Romania_2_21b1f179d7.jpg

Transport paleți Buzău

Transport marfă grupaj

Transport marfă Buzău deservește pentru colectări și livrări județele Buzău, Vrancea, Galați și Brăila.

În cazul în care cauți transport marfă Buzău, transport marfă Vrancea, transport marfă Galați sau transport marfă Brăila, îți stăm la dispoziție cu serviciile pe care le oferim. Soluția noastră de transport marfă în regim de grupaj, la nivel național, are depozitul din Buzău, ca depozit regional pentru județele mai sus menționate.

Transport marfă Buzău oferă soluții de transport de marfă paletizată sau colete, în regim de grupaj, atât la nivel național cât și la nivel internațional. Conexiunile directe pe care le are, permit livrarea mărfurilor la nivel național în 24/48 de ore. Conexiunile internaționale au timpi de tranzit excelenți pentru toată Europa.

În toată rețeaua Raben, există același standard și servicii opționale. Acestea sunt valabile și pentru transport marfă Buzău.

Preț transport marfă Buzău

Transport marfă România