Raben logo

Contact

Contact Raben Logistics Romania

Întrebări ? Suntem la dispoziția ta!

Vrei să contactezi unul din depozitele noastre?

Folosește modulul de căutare de mai jos

Intrați în țară:

Pentru a contacta biroul din Ucraina, vă rugăm să scrieți la: ukraine.info@raben-group.com

Întrebări generale transport de marfă

Contactează-ne!

Te conectăm rapid cu soluțiile

Iți punem la dispoziție mai multe posibilități de a ne contacta. Suntem deschiși la comunicarea prin email, prin telefon, prin intermediul site-lui, sau prin intermediul aplicației MyRaben. Suntem de asemeni prezenți în mediile sociale, iar în aplicatiile de navigație găsești datele de contact ale depozitelor noastre din România și din Europa. 

Pentru a lua legătura cu unul din depozitele noastre, selectează țara către care vrei să trimiți un mesaj, apoi selectează locația care este de interes pentru tine și vei găsi după selectarea depozitului, datele de contact (adresă, email și telefon). Comunicăm deschis pe oricare din canale. În situația în care, datorită numărului mare de apeluri, nu putem prelua apelul tău telefonic, te invităm să ne scrii folosind oricare din adresele de email ale depozitului cel mai apropiat. Este important pentru noi să recepționăm mesajul tău, pentru a-ți putea răspunde rapid și pentru a veni în sprijinul tău. Toate depozitele noastre, au personal dedicat comunicării cu clienții.

Îți reamintim, că pentru a avea informații actualizate despre transportul tău, poți folosi modulul de căutare prezent pe pagina principală și în această pagină. Tot ce trebuie să faci, este să introduci numărul de expediție în câmpul Referința nr. Apoi, clic pe lupă și sistemul nostru îți va oferi informații actualizate despre expediția ta. În felul acesta, vei câștiga timp prețios. În contul aplicației MyRaben, statusul expedițiilor este actualizat automat.

Îți stăm la dispoziție cu o rețea proprie de depozite în 15 țări din Europa. Serviciile noastre sunt de transport marfă România și internațional, în regim de grupaj, transport parțial sau FTL (camioane complete), logistică contractuală, la care adaugăm o mulțime de servicii adiționale, pentru a acoperi toate nevoile tale. Dacă ai nevoie de un serviciu dedicat, te invităm să ne comunici nevoia ta și noi îți vom oferii soluția noastră.