Raben logo

Contact

Contact Raben Logistics Romania

Pentru a contacta biroul din Ucraina, vă rugăm să scrieți la: ukraine.info@raben-group.com

Găsește contactul potrivit pentru tine

Folosește directorul nostru de țări

:

Întrebări despre transport?

Contactează-ne!

Te conectăm rapid cu soluțiile

Iți punem la dispoziție mai multe posibilități de a ne contacta. Suntem deschiși la comunicarea prin email, prin telefon, sau prin alte mijloace pe care le poți regăsi în contul aplicației MyRaben. Suntem de asemeni prezenți în mediile sociale, iar în aplicatiile de navigație găsești datele de contact ale depozitelor noastre din România și din Europa. 

Selectează țara către care vrei să trimiți un mesaj, apoi selectează locația care este de interes pentru tine și vei găsi după selectarea depozitului, datele de contact (adresă, email și telefon). Comunicăm cu deschidere pe oricare din canalele pe care le ai la dispoziție. În situația în care datorită numărului mare de apeluri, nu putem prelua apelul tău telefonic, te invităm să folosești adresele de email.

Îți reamintim, că pentru a avea informații actualizate despre transportul tău, poți folosi modulul de căutare prezent pe pagina principală. Tot ce trebuie să faci, este să introduci numărul de expediție în câmpul Referința nr. Apoi, clic pe lupă și sistemul nostru îți va oferi informații actualizate despre expediția ta. În felul acesta, vei câștiga timp prețios. În contul aplicației MyRaben, statusul expedițiilor este actualizat automat.

Îți stăm la dispoziție cu o rețea proprie de depozite în 15 țări din Europa. Serviciile noastre sunt de transport marfă național și internațional în regim de grupaj și transport FTL, logistică contractuală și multe servicii adiționale, conforme nevoilor tale.