Raben logo
csm_Noul_depozit_Cluj_1_855cc66a29.jpg

Noul depozit Raben din Cluj

Un depozit logistic de ultimă generație și conexiuni zilnice directe cu Europa.
2024.03.25
Noul depozit Raben din Florești, Cluj reprezintă o investiție semnificativă în consolidarea rețelei de grupaj național și evidențiază angajamentul constant al Raben Group, față de furnizarea de servicii logistice de înaltă calitate.

Locația din Cluj, a fost încă din aprilie 2017 un centru important în rețeaua de distribuție națională pe care Raben Group a construit-o în România. Creșterea constantă a solicitărilor clienților și a volumelor de marfă a dus însă lucrurile mai departe. Cei 1.300 de m.p. deținuți anterior de Raben au devenit insuficienți și au demarat o amplă extindere și modernizare, care s-a finalizat odată cu relocarea în noul spațiu din Florești, Cluj.

Noul depozit, care și-a deschis porțile în noiembrie 2023, este o construcție modernă și spațioasă, cu o suprafață de 3000 de metri pătrați folosiți pentru transbordarea expedițiilor de marfă, dar și pentru a oferi soluții de logistică contractuală partenerilor Raben. Acesta este conceput pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale industriei logistice, asigurând un mediu optim pentru manipularea și stocarea mărfurilor într-un mod eficient și sigur. Noul depozit are 8 rampe de acces, pentru încărcarea și descărcarea rapidă a mărfurilor. Și permite manipularea a până la 3.800 de paleți de marfă zilnic.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale noului depozit este rețeaua sa extinsă de conexiuni zilnice directe cu restul depozitelor din România cât și cu alte depozite Raben din Europa. Aceste conexiuni eficiente permit depozitului din Cluj-Napoca să faciliteze transportul rapid și fiabil al mărfurilor către destinatari. Conexiunile internaționale zilnice directe, operate de noul depozit Raben din Cluj sunt:

Aceste legături zilnice directe sunt fundamentale pentru susținerea fluxului de mărfuri în cadrul lanțului de aprovizionare european și consolidează poziția Raben Group ca un partener de încredere și de prim rang în domeniul logisticii internaționale.

Pentru mai multe informații despre noul depozit din Cluj-Napoca și despre serviciile logistice oferite de Raben Group în România, puteți vizita pagina dedicată a depozitului din Cluj https://romania.raben-group.com/transport-marfa-cluj, unde veți găsi detalii suplimentare și un film de prezentare care vă va oferi o imagine mai completă a facilităților moderne și a serviciilor de încredere oferite de Raben Group în România.

Autor
csm_Profile_picture_Catalin_df22ba7167.jpg

Catalin Costache

Marketing and PR Specialist

Raben Romania