Raben logo
transport marfa cehia your-partner-in-logistics

Transport marfă Cehia

Livrăm în 72 de ore!

Raben Cehia

Depozite

Suprafata depozitare

Mijloace transport

Angajați

mesh background mesh background

Transport marfă Cehia în regim de grupaj.

8 depozite proprii în Cehia.

Transport marfă România - Cehia zilnic.

Rețea de transport marfă europeană.

Servicii de transport marfă Cehia:

 • transport marfă rapid catre orice destinație din Cehia
 • export marfă Cehia și import marfă Cehia la prețuri imbatabile
 • camion marfă Cehia zilnic
 • transport marfă Cehia, pentru marfă paletizată și colete
 • rețea compatibilă transport marfă ADR
 • mărfuri asigurate pe toată durata transportului
 • informații în timp real, despre localizarea transportului tău în Cehia
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
Harta_depozite_Cehia_1.jpg

Transport marfă paletizată Cehia

Export grupaj Cehia

Putem livra orice transport marfă Cehia, la ora stabilită de tine!

Serviciul de transport grupaj marfă Cehia este susținut de linia zilnică de grupaj Timișoara - Brno. Cum ajunge expediția ta în Timișoara? Prin intermediul rețelei naționale de grupaj, care are 9 depozite și care reușește să conecteze orice localitate din România, în 24 de ore. Din Brno, expediția este livrată către destinația finală, folosind rețeaua Raben din Cehia. Pe lângă serviciul excelent de transport export Cehia, ai la dispoziție o mulțime de opțiuni, pentru a acoperi orice nevoie ai. Adițional serviciului de transport marfă Cehia, îți putem pune la dispoziție soluții dedicate, conform nevoilor pe care le ai.

Serviciile pe care le poți accesa, folosind transportul în regim de grupaj, cuprind, dar nu se limitează la următoarele :

 • Transport marfă Cehia la data și ora exactă.
 • Transport marfă Cehia la data exactă ora 8.00, 10.00, 12.00, 16.00.
 • Transport marfă Cehia – Livrare până la ora 8.00, 10.00, 12.00, 16.00.
 • Transport marfă Cehia – Livrare până la locul de folosință.
 • Transport marfă Cehia – Retur de socumente.
 • Transport marfă Cehia – Interval dedicat pentru livrare
 • Transport marfă Cehia – Colectare din depozitul Raben de destinație.

Timpul de tranzit pentru transport România - Cehia este în medie de 72 de ore, de la expeditor până la destinatar. Un timp excelent pentru orice export Cehia. 

csm_Camion_raben_in_cehia_5d70fd7c30.jpg

Transport marfă Romania - Cehia

Export marfă Cehia în 3 zile

Cand te gandești la Cehia, care sunt primele lucruri care îți vin în minte? Podurile din Praga, ceramica de Boemia, izvoare termale la Karlovy Vary, sau berea excelentă? Sau te gandești la cel mai mare producător de mașini din Europa Centrală și de Est? Skoda, Hyundai și Toyota sunt producătorii de mașini care au facilități de producție în Cehia.

Raben este prezent în Cehia încă din 2008, cand compania de transport Setto a intrat în familia Raben. Au fost urmate de Transkam Logistik în 2010 și Wincanton în 2011. Ulterior acestor achiziții, Raben Group a învestit în deschiderea de noi locații și dezvoltarea depozitelor moderne. În prezent, rețeaua Raben de transport marfă în Cehia, are 8 depozite, în BRNO, OLOMOUC, OSTRAVA, ŘÍČANY-JAŽLOVICE, NUPAKY, HRADEC KRÁLOVÉ, ŽEBRÁK, TEPLICE.

Raben operează o linie directă pe ruta Timișoara - Brno pentru transport marfă România - Cehia. Linia de transport marfă Cehia are frecvență zilnică. Cele 9 depozite Raben din România au astfel acces direct către rețeaua de depozite din Cehia. Linia permite funcționează atât pentru import cât și pentru export spre Cehia.

Timpul de tranzit pentru orice transport de marfă Cehia este de 72 de ore. Timpul de tranzit poate varia în funcție de zona colectării, respectiv a livrării. Linia deservește toate mărfurile care necesită transport în regim de grupaj, de la paleți la colete, IBC-uri sau alte tipuri de ambalaje. Soluții dedicate, sau transport în regim parțial sau FTL sunt de asemenea disponibile. Toate transporturile de marfă sunt asigurate.

Exportul de marfă spre Cehia, este o soluție pentru care Raben are prețuri excelente. Poți verifica, fără nici o obligație prețul pentru un import sau export Cehia, lăsându-ne mai multe detalii în formularul de cotație din pagina.

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ

Sau completează formularul pentru transport marfă Cehia