Raben logo
transport marfa cehia your-partner-in-logistics

Transport marfă Cehia

Livrăm în 3 zile!

Depozite

Suprafata depozitare

Mijloace transport

Angajați

mesh background mesh background

Cehia - transport marfă în regim de grupaj, camioane complete, logistică contractuală.

8 de depozite proprii în Cehia, o rețea de transport marfă competitivă și eficientă!

Camioane zilnice România - Cehia

Servicii de transport marfă Cehia:

  • transport marfă rapid catre orice destinație din Cehia
  • export și import Cehia la prețuri imbatabile
  • camion către Cehia zilnic
  • transport marfă Cehia, pentru marfă paletizată și colete
  • rețea compatibilă transport mărfuri ADR
  • mărfuri asigurate pe toată durata transportului
  • informații în timp real, despre localizarea transportului tău
mesh

Folosește formularul de cotație rapidă și află costul pentru transport marfă Cehia

csm_Camion_raben_in_cehia_6b459cd109.jpg

Transport marfă Romania - Cehia

Export marfă Cehia în 3 zile

Cand te gandești la Cehia, care sunt primele lucruri care îți vin în minte? Podurile din Praga, ceramica de Boemia, izvoare termale la Karlovy Vary, sau berea excelentă? Sau te gandești la cel mai mare producător de mașini din Europa Centrală și de Est? Skoda, Hyundai și Toyota sunt producătorii de mașini care au facilități de producție în Cehia și se descurcă excelent. Multe din mașinile care circula pe șoselele din România sunt produse în Cehia și ne plac.

Raben este prezent în Cehia încă din 2008, cand compania de transport Setto a intrat în familia Raben. Au fost urmate de Transkam Logistik în 2010 și Wincanton în 2011. Ulterior acestor achiziții, Raben Group a învestit în deschiderea de noi locații și dezvoltarea depozitelor moderne. În prezent, rețeaua Raben de transport marfă în Cehia, are 8 depozite, în BRNO, OLOMOUC, OSTRAVA, ŘÍČANY-JAŽLOVICE, NUPAKY, HRADEC KRÁLOVÉ, ŽEBRÁK, TEPLICE.

Raben operează o linie directă pe ruta Timișoara - Brno pentru transport marfă România - Cehia. Linia de transport marfă Cehia are frecvență zilnică. Cele 9 depozite Raben din România au astfel acces direct către rețeaua de depozite din Cehia. Linia permite funcționează atât pentru import cât și pentru export spre Cehia.

Timpul de tranzit pentru orice transport de marfă Cehia este de 3 zile lucrătoare. Timpul de tranzit poate varia în funcție de zona colectării, respectiv a livrării. Linia deservește toate mărfurile care necesită transport în regim de grupaj, de la paleți la colete, IBC-uri sau alte tipuri de ambalaje. Soluții dedicate, sau transport în regim parțial sau FTL sunt de asemenea disponibile. Toate mărfurile sunt asigurate pe perioada transportului, alte servicii sunt de asemenea disponibile.

Exportul de marfă spre Cehia, este o soluție pentru care Raben are prețuri excelente.

Poți verifica, fără nici o obligație prețul pentru un import sau export Cehia, lăsându-ne mai multe detalii în formularul de cotație din pagina.

Transport Romania Cehia

Transport marfă paletizată Cehia

Export grupaj Cehia

Putem livra orice transport marfă Cehia, la ora stabilită de tine!

Serviciul de transport grupaj marfă Cehia este susținut de linia zilnică ce pleacă din depozitul Raben din Timișoara, cu punct de sosire Brno. Cum ajunge expediția ta în Timișoara? Prin intermediul rețelei naționale de grupaj, care are 9 depozite și care reușește să conecteze orice localitate din România, în 24 de ore. Din Brno, expediția este livrată către destinația finală, folosind rețeaua Raben din Cehia. Pe lângă serviciul excelent de transport export Cehia, ai la dispoziție o mulțime de opțiuni, pentru a acoperi orice nevoie ai. Adițional serviciului de transport marfă Cehia, îți putem pune la dispoziție soluții dedicate, conform nevoilor pe care le ai. Serviciile pe care le poți accesa, folosind transportul în regim de grupaj, cuprind, dar nu se limitează la următoarele :

Transport marfă Cehia la data și ora exactă.

Transport marfă Cehia la data exactă ora 8.00, 10.00, 12.00, 16.00.

Transport marfă Cehia – Livrare până la ora 8.00, 10.00, 12.00, 16.00.

Transport marfă Cehia – Livrare până la locul de folosință.

Transport marfă Cehia – Retur de socumente.

Transport marfă Cehia – Interval dedicat pentru livrare

Transport marfă Cehia – Colectare din depozitul Raben de destinație.

Timpul de tranzit pentru transport România - Cehia este în medie de 72 de ore, de la expeditor până la destinatar. Un timp excelent pentru orice export Cehia. 

Poți verifica oricând prețul și timpul de tranzit, fără nici o obligație.

Oferă-ne cateva detalii și îți facem o propunere pe care nu o vei putea refuza.

csm_ETA_picture_bdb4357f3a.jpg

Vezi pe loc unde este transportul de marfă

pe care l-ai trimis în Cehia

Vrei să știi când se livrează expediția ta?
 

Clienții noștri au acces la platforma myRaben, ceea ce face ca plasarea comenzilor de transport și urmărirea expedierilor să fie ușoară și convenabilă. Clienților li se oferă, de asemenea, ETA (timp estimat de livrare) real pentru expedierile lor.

Află mai multe și bucura-te de utilizarea platformei myRaben.

Picture Confirming Delivery

Vrei o poză cu transportul tău de marfă la destinatar?

Solicită serviciul PCD (Confirmarea Livrării cu Poză), un serviciu inovator, gratuit și vei gasi în aplicația MyRaben, 3 poze de la destinație. În poze vei regăsi expediția ta de la locul livrării, identificarea locației cu ajutorul coordonatelor GPS și mașina care a efectuat livrarea. In acest mod, te asiguri ca expediția ta a ajuns în condiții bune la destinatar.

Vrei mai multe detalii?

Contactează un reprezentant Raben și primești toate informațiile.