Raben logo
transport marfa Polonia your-partner-in-logistics

Transport marfă Polonia!

Livrăm în 48 de ore!

Raben Polonia

Depozite

Suprafata depozitare

Mijloace transport

Angajați

mesh background mesh background

53 depozite logistice în Polonia.

Transport marfă România - Polonia zilnic

48 de ore timp de tranzit

Servicii de transport marfă Polonia:

 • transport marfă rapid catre orice destinație din Polonia
 • export și import Polonia la prețuri imbatabile
 • camion către Polonia zilnic
 • transport marfă Polonia, pentru paleți și colete
 • rețea compatibilă transport marfă ADR Polonia
 • mărfuri asigurate pe toată durata transportului
 • informații în timp real, despre localizarea transportului tău
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
csm_Harta_depozite_Polonia_1_c3b284b99a.jpg

Cauți transport marfă Polonia?

Transport Export Polonia zilnic

Transport marfă Polonia

Raben Group este una din cele mai mari companii de transport din Polonia. Înființată în 1931, în Olanda, compania a crescut puternic odată cu dezvoltarea afacerii de transport în Polonia, începută în 1991. Actualul CEO al companiei, Ewald Raben, a văzut oportunitatea pe care a oferit-o deschiderea către Est și a decis să se mute în Polonia și să își urmărească visul de a face Raben, cea mai mare companie de transport din Polonia.

În prezent, compania este prezentă în 15 țări și gestionează peste 160 de locații în Europa. În Polonia, Raben deține peste 53 de locații gestionând astfel foarte eficient transportul intern, dar și comenzile de transport import și export Polonia. Serviciile de transport oferite în Polonia, nu se limitează la transportul în regim de grupaj, ci cuprind și logistică contractuală, Fresh Logistics, FTL și transport intermodal, transport maritim și aerian. Pentru că deține o rețea extinsă de depozite, Raben Polonia oferă soluții foarte competitive atât în privința timpului de tranzit, a prețului, a calității serviciului și a disponibilității de a crea soluții împreună cu partenerii săi. Această abordare, susținută permanent de sisteme IT moderne, a propulsat Raben in una din cele mai mari companii de transport în Polonia. Așadar, dacă ai o solicitare de transport Polonia, fie ea export Polonia sau import Polonia, amintește-ți să ne ceri și nouă o cotație, pentru că avem o soluție excelentă!.

Camion export Polonia

Export marfă Polonia

Transport grupaj paleți și colete

Transport grupaj Polonia

Ai un palet sau colet de transportat în Polonia? Ai ajuns la partenerul potrivit!

Raben Logistics Romania, are 4 linii zilnice de grupaj pentru export marfă Polonia. Așa că marfa ta de grupaj, poate fi livrată la destinatarul din Polonia, chiar și în 48 de ore. Transport export Polonia cu un cost excelent, datorită faptului ca Raben este una din cele mai mari companii de transport din Polonia, cu 53 de locații proprii, iar în România, nu mai puțin de 9 depozite regionale se ocupă de colectarea mărfurilor de la clienți.

Liniile noastre transport export Polonia, pleacă zilnic din depozitele Sibiu, Cluj, Timișoara, Oradea și ajung în depozitele Raben din Rzeszow și Gliwice, de unde sunt încărcate către depozitele de destinație.

Sistemele IT moderne, te vor ajuta să localizezi permanent statusul transportului tău și să poți comunica eficient cu partenerul de la destinație, pentru orice export sau import Polonia. În plus, putem sa pariem, ca partenerul tau ne cunoaște deja și îți va oferi un feedback pozitiv despre noi.

Cât te costă? Credem ca avem în acest moment, una din cele mai bune soluții de transport marfă din piață, pentru orice transport export Polonia, așa că ai putea să verifici direct, lasându-ne un mesaj sau completând formularul din aceasta pagină. Putem face un transport de test, sau putem să îți propunem o soluție dedicată, daca ai nevoie de transport marfă Polonia des.

Numai bine! - Wszystkiego najlepszego!

Camioane transport marfa Polonia

Transport marfă România - Polonia

Export grupaj Polonia

La ce oră vrei să livrăm transportul tău în Polonia?

Serviciul nostru de transport grupaj Polonia, este susținut de cele 4 linii zilnice care pleacă din depozitele noastre Cluj, Sibiu, Timișoara, Oradea și interconectează rețeaua din România cu cea din Polonia. Depozitele de destinație sunt Gliwice și Rzeszow iar de acolo, sunt încărcate mai departe către cel mai apropiat depozit de destinatar, de unde se face și livrarea. Transportul este completat de o gamă largă de servicii adiționale. Menționam mai jos o parte din ele, dar te invităm să ne comunici nevoia ta, și să iți oferim o soluție dedicată.

 • Export marfă Polonia – Livrare la data și ora exactă.
 • Export marfă Polonia – Livrare la data exactă ora 8.00, 10.00, 12.00, 16.00.
 • Export marfă Polonia – Livrare până la ora 8.00, 10.00, 12.00, 16.00.
 • Export marfă Polonia – Livrare până la locul de folosință.
 • Transport marfă Polonia – Retur de socumente.
 • Transport marfă Polonia – Interval dedicat pentru livrare
 • Transport marfă Polonia  – Colectare din depozitul Raben.

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ

Sau completează formularul pentru transport marfă Polonia

Export și import marfă Polonia

Raben ETA in transport

Vrei să știi când se livrează transportul de marfă Polonia?

Clienții noștri au acces la platforma myRaben, ceea ce face ca plasarea comenzilor de transport marfă și urmărirea expedierilor să fie ușoară și convenabilă. Clienților li se oferă, de asemenea, ETA (timp estimat de livrare) real pentru expedierile lor.

Află mai multe și bucura-te de utilizarea platformei myRaben.

Picture Confirming Delivery

Vrei să vezi cum a fost livrat transportul tău de marfă în Polonia?

Solicită serviciul PCD (Confirmarea Livrării cu Poză), un serviciu inovator, gratuit și vei gasi în aplicația MyRaben, 3 poze de la destinație. În poze vei regăsi transportul de marfă de la locul livrării, identificarea locației cu ajutorul coordonatelor GPS și mașina care a efectuat livrarea. In acest mod, te asiguri ca expediția ta a ajuns în condiții bune la destinatar.

Vrei mai multe detalii?

Contactează un reprezentant Raben și primești toate informațiile.