Raben logo
transport marfa ungaria your-partner-in-logistics

Transport marfă Ungaria

Livrare și în 24 de ore!

Raben Ungaria

Depozite

Suprafata depozitare

Mijloace transport

Angajați

mesh background mesh background

Serviciul de transport marfă Ungaria, pentru mărfuri de grupaj, colete, camioane complete și logistică prin Raben Ungaria.

4 depozite logistice proprii în Ungaria, o rețea de transport marfă în regim de grupaj, care reușește livrări chiar și în 24 de ore din România!

Camioane zilnice România - Ungaria.

Servicii de transport internațional:

  • transport marfă Ungaria rapid, catre orice destinație din Ungaria
  • transport export și import Ungaria la prețuri imbatabile
  • camion către Ungaria zilnic
  • transport marfă Ungaria, pentru marfă paletizată și colete
  • rețea compatibilă transport mărfuri ADR
  • mărfuri asigurate pe toată durata transportului de marfă
  • informații în timp real, despre localizarea transportului tău
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
Harta_depozite_Ungaria_1.jpg

Transport marfă România Ungaria

Export marfă Ungaria

Vă place orașul care este situat pe ambele maluri ale Dunării? Bineînțeles ca vorbim de Budapesta. Un oraș cu o istorie impresionantă și o arhitectură deosebită. Cel mai mare depozit Raben din Ungaria este la periferia acestui oraș minunat, in Dunaharaszti. Raben Ungaria este unul din cei mai importanți transportatori din Ungaria. 4 depozite logistice amplasate în Dunaharaszti, Pecs, Debrecen și Györ, 70.000 de metri pătrați suprafața depozitelor și peste 400 de mijloace de transport marfă, sunt cifre impresionante.

Linia zilnică de transport marfă Ungaria pe care o gestionează Raben România, unește depozitele logistice Timișoara și Dunaharaszti. Așadar, un timp de tranzit de 24 de ore pentru transportul de marfă, este suficient pentru a livra cu succes comenzile clienților, oriunde în Ungaria. 

Serviciul de transport marfă catre Ungaria are o mulțime de servicii adiționale disponibile, printre care : retur de paleți, retur de documente, livrarea la o oră și o dată prestabilite, sau livrarea intr-un anumit interval orar stabilit. Prețul pentru serviciile de transport marfă și cele opționale sunt extrem de competitive. 

E suficient să ceri o cotație și te vei convinge că nu găsești o ofertă mai bună. Transport marfă Ungaria export și import.

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ

Sau completează formularul pentru transport marfă Ungaria

Raben ETA in transport

Unde este

Transportul de marfă Ungaria?

Vrei să știi când se livrează transportul tău de marfă Ungaria?


Clienții noștri au acces la platforma myRaben, ceea ce face ca plasarea comenzilor de transport și urmărirea expedierilor să fie ușoară și convenabilă. Clienților li se oferă, de asemenea, ETA (timp estimat de livrare) real pentru expedierile lor. Trebuie doar să introduci numărul expediției pentru transportul marfă Cehia pe care l-ai primit la inregistrarea comenzii și vezi exact unde este paletul sau coletul tău.Transport marfa Ungaria. Export Import

Află mai multe și bucura-te de utilizarea platformei myRaben.

Picture Confirming Delivery
Confirmarea Livrării cu Poză

Vrei o poză cu transportul tău de marfă în Ungaria, de la destinatar?

Solicită serviciul PCD (Confirmarea Livrării cu Poză), un serviciu inovator, gratuit și vei gasi în aplicația MyRaben, 3 poze de la destinație. În poze vei regăsi expediția ta de la locul livrării, identificarea locației cu ajutorul coordonatelor GPS și mașina care a efectuat livrarea. In acest mod, te asiguri ca transportul de marfă Ungaria a ajuns în condiții bune la destinatar.

Vrei mai multe detalii?

Contactează un reprezentant Raben și primești toate informațiile.