Raben logo
transport marfa germania your-partner-in-logistics

Transport marfă Germania

Transport Germania în 3 zile

Transport marfă Germania

Depozite

Suprafata depozitare

Mijloace transport

Angajați

mesh background mesh background


Serviciul de transport marfă Germania oferă soluții pentru mărfuri paletizate, coleter, camioane complete și logistică contractuală în Germania.

4Raben are 39 de depozite logistice proprii în Germania și una din cele mai mari rețele de distribuție de marfă și livrează chiar și în 72 de ore din România!

Camioane directe zilnice România - Germania.

Servicii transport marfă Germania:

  • transport marfă rapid catre orice destinație din Germania.
  • export Germania și import Germania la prețuri imbatabile.
  • transport către Germania zilnic.
  • transport marfă Germania, pentru paleți și colete
  • rețea compatibilă transport mărfuri ADR
  • mărfuri asigurate pe toată durata transportului
  • informații în timp real, despre localizarea transportului tău
mesh

Află costul pentru transport marfă Germania

Export marfă Germania

csm_Export_Germania_1b_508b536df5.jpg

Transport paleți și colete Germania

Export Germania în 3 zile

Cauți o soluție de transport marfă Germania în regim de grupaj, pentru mărfurile tale? Suntem prezenți în Germania cu o rețea proprie de depozite, așadar ai ajuns la partenerul potrivit.

Raben Logistics Romania, gestionează 2 linii zilnice de transport către Germania. Coletele sau paleții, pot să ajungă la destinatar, chiar și în 3 zile lucrătoare, în funcție de codul poștal de colectare din România și codul poștal de livrare din Germania. Pentru exportul mărfurilor în regim de grupaj, asta este o performanță!

Rețeaua Raben de transport în Germania, are 39 de locații, fiind una din cele mai mari rețele de distribuție. Livrările și colectările se fac cu rapiditate datorită modului în care au fost amplasate depozitele. Colaborările cu marile rețele de retail și bricolaj, contribuie de asemenea la competitivitatea pe care o are compania în piață.

Raben are tarife excelente pentru orice transport marfă Germania, indifferent dacă e vorba de colete sau paleți, datorate extinderii și soluțiilor optimizate de grupaj. 

Liniile de transport marfă Germania, pleacă zilnic către Eisenach și Mönchengladbach, fiind mai departe transportate către depozitele zonale de unde se face livrarea finală. Livrarea mărfurilor se poate face cu mașini prevazute cu lift, se poate programa la o anumită oră, sau un anumit interval de timp și o mulțime de alte beneficii pot fi accesate pentru orice transport către Germania.Dacă ai nevoie de transport export către Germania rapid, îți oferim și soluții dedicate sau cu timp de tranzit mai scurt decât soluția de rețea.

Platforma informatică pe care o ai la dispoziție, te vor ajuta să localizezi cu precizie exportul sau importul către Germania și să poți comunica eficient cu partenerul tău. E foarte probabil ca partenerul tău să ne cunoască deja și să ne recomande.

Costurile pentru orice transport marfă Germania în regim de grupaj sunt excelente și cel mai simplu, te poți convinge chiar tu. Oferă-ne câteva detalii și revenim cu oferta noastră către tine, pentru orice solicitare de import sau export Germania

Bine ați venit la Raben - Willkommen in Raben!

Camion Raben transport marfa germania

Transport marfă România - Germania

Grupaj paleți și colete

Transport marfă Germania

Raben Group este una din cele mai mari companii de transport din Germania. Înființată în 1931, în Olanda, Raben Group și-a început expansiunea pe piața germana de transport în 2005, odată cu achiziția companiei Birkart Systemverkehre GmbH. Alte achiziții au consolidat rețeaua Raben de transport în Germania, dintre care, amintim HRL Eurocargo, Balter Group, Spedition Weisshaupt, GS Frachtlogistik, Peter Spedition, Scheffler Spedition, filiale ale Rhenus din Fellbach, SCHMALZ+SCHÖN Logistik Gruppe din Kamen, Busse Logistik din Kassel, TGL TransportLogistik din Schüttorf și Fenthol & Sandtmann. Integrarea acestor companii au reprezentat un efort considerabil, dar obiectivul de a avea o companie puternica de transport în Germania a fost atins.

39 de locații compun astăzi rețeaua Raben de transport în Germania care gestionează eficient orice solicitare de transport rutier, transport FTL/LTL, transport intermodal sau aerian, acoperind astfel toate nevoile de transport ale partenerilor, atât de distribuție cât și de import sau export Germania. Soluții de logistică contractuală sunt bineîntețeles disponibile în multe din locațiile din Germania.

România este conectată la rețeaua de transport din Germania prin legătura zilnică pe care o are cu depozitele din Eisenach și Mönchengladbach, prin care se pot livra mărfuri paletizate sau colete, cu un timp de tranzit chiar și de 72 de ore, pentru orice export Germania.

Raben Group este prezent în 15 țări europene, gestionând astfel foarte eficient transportul în Europa, un rol foarte important fiind ocupat de comenzile de transport import și export Germania.

Servicii moderne, actualizate cu realitatea în care ne desfașurăm activitatea, precum PCD (serviciul de confirmare livrare cu poză), arată motivația pe care Raben Group o are pentru a-și atinge obiectivul din fiecare piață in care activează și anume : De a fi cei mai buni!

Dacă ai o solicitare de transport Germania, atât de export Germania sau de import Germania, apelează cu incredere la soluția noastră și vei fi mulțimit.

Transport Germania efectuat de Raben

Export marfă Germania - Servicii adiționale

Livrăm marfa în Germania cu stil

Când vrei să livrăm transportul tău în Germania?

Serviciul nostru de transport grupaj export Germania, este completat de o gamă largă de servicii adiționale. Menționam mai jos o parte din ele, dar te invităm să ne comunici nevoia ta și iți oferim o soluție dedicată.

Transport Export Germania – Livrare la data și ora exactă.

Transport Export Germania – Livrare la data exactă ora 8.00, 10.00, 12.00, 16.00.

Transport Export Germania – Livrare până la ora 8.00, 10.00, 12.00, 16.00.

Transport Export Germania – Livrare până la locul de folosință.

Transport Export Germania – Retur de documente.

Transport Export Germania – Interval dedicat pentru livrare

Transport Export Germania  – Colectare din depozitul Raben.

Pentru a afla, toate serviciile dedicate, pentru transport grupaj Germania, contactează-ne.

Pentru a afla, toate serviciile dedicate, pentru grupaj export Germania, contactează-ne.

csm_ETA_picture_bdb4357f3a.jpg

Vrei să știi când se livrează transportul marfa Germania?


Clienții noștri au acces la platforma myRaben, ceea ce face ca plasarea comenzilor de transport și urmărirea expedierilor să fie ușoară și convenabilă. Clienților li se oferă, de asemenea, ETA (timp estimat de livrare) real pentru expedierile lor.

Află mai multe și bucura-te de utilizarea platformei myRaben.

Picture Confirming Delivery

Grupaj marfă Germania

Vrei să vezi cum a fost livrat transportul tău de marfă în Germania?

Solicită serviciul PCD (Confirmarea Livrării cu Poză), un serviciu inovator, gratuit și vei gasi în aplicația MyRaben, 3 poze de la destinație. În poze vei regăsi transportul tău de marfă de la locul livrării, identificarea locației cu ajutorul coordonatelor GPS și mașina care a efectuat livrarea. In acest mod, te asiguri ca expediția ta a ajuns în condiții bune la destinatar.

Vrei mai multe detalii?

Contactează un reprezentant Raben și primești toate informațiile.