Raben logo
transport marfa germania your-partner-in-logistics

Transport marfă Germania

Transport grupaj Germania în 72 de ore

Transport marfă grupaj Germania

Depozite

Suprafata depozitare

Mijloace transport

Angajați

mesh background mesh background


Serviciul de transport marfă Germania oferă soluții pentru mărfuri paletizate, colete, camioane complete și logistică contractuală în Germania.

Raben are 39 de depozite logistice proprii în Germania și una din cele mai mari rețele de distribuție de marfă și livrează chiar și în 72 de ore din România!

Camioane directe zilnice România - Germania.

Servicii transport marfă Germania:

 • transport marfă rapid catre orice destinație din Germania.
 • export Germania și import Germania la prețuri imbatabile.
 • transport către Germania zilnic.
 • transport marfă Germania, pentru paleți și colete
 • rețea compatibilă transport mărfuri ADR
 • mărfuri asigurate pe toată durata transportului
 • informații în timp real, despre localizarea transportului tău
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
Harta_depozite_Germania_1.jpg

Transport marfă paletizată și colete

Export marfă Germania

Transport marfă Germania în regim de grupaj ? Ai ajuns la partenerul potrivit!

Cu 39 de locații propria, Raben deține una din cele mai mari rețele de transport marfă din Germania. Peste 3200 de angajați operează această rețea europeană de transport, care gestionează peste 370.000 de metri pătrați de depozite. Poate te vei întreba de ce o suprafață atât de generoasă pentru o rețea de grupaj, care uzual folosește depozitele doar pentru cross-docking. Răspunsul este unul intuitiv : Pentru că în afară de servicii de transport marfă în Germania, Raben Deutschland s-a dezvoltat puternic oferind servicii de logistică contractuală, inclusiv 4PL.

Raben Group și-a început expansiunea pe piața germana de transport în 2005, odată cu achiziția companiei Birkart Systemverkehre GmbH. Alte achiziții au consolidat rețeaua de transport marfă în Germania, dintre care, amintim HRL Eurocargo, Balter Group, Spedition Weisshaupt, GS Frachtlogistik, Peter Spedition, Scheffler Spedition, filiale ale Rhenus din Fellbach, SCHMALZ+SCHÖN Logistik Gruppe din Kamen, Busse Logistik din Kassel, TGL TransportLogistik din Schüttorf și Fenthol & Sandtmann. Integrarea acestor companii au reprezentat un efort considerabil, dar obiectivul de a avea o companie puternica de transport în Germania a fost atins.

Transport marfă romania germania

Transport paleți și colete Germania

Export Germania în 3 zile

8 conexiuni directe, 72 de ore timp de tranzit de la colectare până la destinație. Cum ți se pare soluția Raben de transport marfă România Germania?

Industria de transport de marfă înseamnă adaptare și evoluție constantă. În urmă cu câțiva ani, Raben România era conectată cu Germania printr-o singură legătură directă. Acum, exportul de marfă România - Germania efectuat de Raben, ajunge în 8 depozite regionale din Germania. Timpul de tranzit a fost redus la 3 zile, mărfurile au nevoie de mai puține manipulări, riscul de deteriorare a scăzut foarte mult și trasabilitatea acestora este mult mai bună. Numărul mare de depozite din Germania, reduce distanța de la depozitul de destinație, la locul de livrare, la aproximativ 50 de kilometri. Asta înseamnă scăderea emisiilor de gaze și protejarea mediului.

Beneficiile pentru transportul de marfă Germania, fie ca este vorba de export sau import, au crescut permanent, cu fiecare achiziție și integrare noua făcută de Raben Group. Acum rețeaua de distribuție marfă în regim de grupaj din Germania, a ajuns la maturitate și se focusează pe creșterea calității transportului.

Vrei să faci un test? Merită să încerci, nu vei regreta !

Camion Raben transport marfa germania

Transport marfă România - Germania

Grupaj paleți și colete

Preț mic, tranzit rapid, livrare în siguranță!

Într-o perioadă în care inflația a crescut rapid și prețul materiilor prime a ajuns la cote extrem de mari, presiunea pe a menține prețul de vânzare al produselor într-o zonă competitivă, a crescut foarte mult. Nu știm cât de mult ai reușit să ții costurile sub control în ceea ce privește achizițiile de bunuri, putem însă să te ajutăm cu o soluție care să te ajute să reduci costul transportului de marfă. Soluția noastră de export marfă Germania a fost revoluționată în ultimul an, beneficiul fiind pe de o parte timpul de tranzit de 72 de ore și prețul excelent.

Cum îmbunătățești costul în cazul unui transport de marfă în regim de grupaj? Fără o rețea bine dezvoltată de depozite, este aproape imposibil, dar pentru că Raben are deja 39 de depozite în Germania, trebuie doar să gândești o soluție prin care să duci mărfurile cât mai aproape de depozitul de destinație, încărcate pe o mașină care generează cele mai mici costuri per kilometru. Acesta este un TIR, sau un tandem cu podea dublă, evident, pentru că au capacitatea de încărcare cea mai mare. Asta a fost și soluția pe care am aplicat-o la Raben. Transportul de marfă România – Germania avea anterior 2 depozite care recepționau mărfurile la destinație. Acum sunt 8 și vor continua să crească.

Vrei să testezi cât costă un transport marfă Germania? Foarte simplu – lasă-ne câteva detalii în formular și revenim cât ai zice Apfelstrudel!

Transport Germania efectuat de Raben

Export Germania - Servicii adiționale

Livrăm marfa în Germania cu stil

Export marfă Germania? La ce oră?

Pentru că suntem prezenți cu propria rețea de transport marfă, avem în portofoliu o mulțime de servicii adiționale pentru orice transport grupaj Germania. Poți vedea mai jos o parte din opțiunile pe care le poți accesa pentru orice export marfă Germania :

 • Livrare la data și ora exactă.
 • Livrare la data exactă ora 8.00, 10.00, 12.00, 16.00.
 • Livrare până la ora 8.00, 10.00, 12.00, 16.00.
 • Livrare până la locul de folosință.
 • Retur de documente.
 • Interval dedicat pentru livrare
 • Colectare din depozitul Raben.

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ

Sau completează formularul pentru transport marfă Germania

Export marfă paletizată Germania

Raben ETA in transport

Când se livrează transportul tău de marfă Germania?


Accesând platforma myRaben, ai acces nu doar la gestionarea ușoară a comenzilor, dar și la ETA (timp estimat de livrare), care îți arată intervalul orar în care se va livra expediția ta de marfă.
 

Picture Confirming Delivery

Grupaj marfă Germania

Vrei să vezi cum a fost livrat transportul tău de marfă în Germania?

Solicită serviciul PCD (Confirmarea Livrării cu Poză), un serviciu inovator, gratuit și vei gasi în aplicația MyRaben, 3 poze de la destinație. În poze vei regăsi transportul tău de marfă de la locul livrării, identificarea locației cu ajutorul coordonatelor GPS și mașina care a efectuat livrarea. In acest mod, te asiguri ca expediția ta a ajuns în condiții bune la destinatar.

Vrei mai multe detalii?

Contactează un reprezentant Raben și primești toate informațiile.