Raben logo
csm_transport-marfa-bulgaria-RO-BG.jpg_456227438e.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Bulgaria!

Linie nouă Timișoara - Sofia

24 de ore timp de tranzit

Raben Bulgaria

Depozite

Suprafata depozitare

Mijloace transport

Angajați

mesh background mesh background

7 depozite în Bulgaria

Transport marfă România - Bulgaria

2 conexiuni zilnice directe

Transport marfă Timișoara - Sofia

Transport marfă București - Ruse

Servicii de transport internațional:

  • transport Bulgaria rapid, catre orice destinație
  • export și import Bulgaria la prețuri imbatabile
  • camion către Bulgaria zilnic
  • transport Bulgaria, pentru marfă paletizată și colete
  • rețea compatibilă transport mărfuri ADR
  • mărfuri asigurate pe toată durata transportului
  • informații în timp real, despre localizarea transportului tău
mesh

Cotație rapidă transport marfă Bulgaria

Transport marfă Bulgaria

transport marfa bulgaria

Transport marfă Timișoara - Sofia

24 de ore timp de tranzit

Din luna mai 2022, a doua linie directă zilnică de grupaj conectează România și Bulgaria.

Transportul de marfă către Bulgaria este acum operat din 2 depozite Raben, asta imbunătățind timpul de tranzit, care în acest moment poate fi chiar si de 24 de ore pentru clienții din zona Timișoara care vor să expedieze bunuri catre zona centrală a Bulgariei. Cele 2 linii operate zilnic de Raben Logistics Romania sunt:

Transport marfă Timișoara - Sofia, in regim de grupaj cu timp de tranzit 24 de ore.

Transport marfă București - Ruse, în regim de grupaj, cu timp de tranzit de 24/48 de ore.

Din depozitele Ruse și Sofia, mărfurile pleacă catre restul zonelor din Bulgaria, folosind rețeaua de 6 depozite prezentă. Rețeaua de distribuție Raben este compatibilă ADR, acoperind transportul de marfă pentru aproape toate industriile procesatoare din Bulgaria.

Prețul pentru transport marfă Bulgaria este unul excelent și îl poți obține în doar cateva minute folosind aplicația noastră robotizată MyRaben. Dacă ai nevoie de mai multe detalii, completează formularul nostru și îți oferim toate detaliile.

Link către MyRaben CLIC

Transport marfa Bulgaria

Transport marfă Romania - Bulgaria

Export marfă Bulgaria în 2 zile

În Noiembrie 2019, Raben Bulgaria și-a început activitatea în depozitul central din Sofia. Raben Romania și-a extins rutele externe cu linii directe de transport marfă România - Bulgaria. Transportul de marfă România - Bulgaria, este conectat zilnic. Liniile livrează cu succes orice export de marfă Bulgaria, dar și importurile din țara vecină.

Timpul de tranzit pentru orice transport marfă Bulgaria poate fi chiar si de 24 de ore, în funcție de codul poștal de colectare și  de livrare. Dacă inițial Raben a operat o singură linie de transport - București - Ruse, în 2022, a doua linie zilnică de transport marfă a fost inaugurată conectând direct Timișoara de Sofia. Rețeaua naționala de transport de marfă din România, are 9 depozite, care se ocupă de colectarea mărfurilor din orice localitate. Contactează-ne și de restul, ne ocupăm noi. 

Rețeaua de transport marfă în Bulgaria are 7 depozite în Ruse, Sofia, Plovdiv, Stara Zagora, Veliko Târnovo, Burgas și Varna.

Vrei să știi care este costul pentru un export marfă Bulgaria? Oferă-ne detaliile despre nevoia pe care o ai și îți oferim rapid soluția și costul, fără nici o obligație. 1 palet sau mai mulți, sau doar un colet ? Transport colete și mărfuri paletizate export Bulgaria și import, la cel mai bun pret.

Șoferii noștrii care fac livrările, vorbesc limba bulgară Bine ați venit la Raben - Добре дошли в Raben!

csm_ETA_picture_bdb4357f3a.jpg
Când se livrează expediția ta?

Timpul de tranzit pentru transport marfa Romania - Bulgaria este de 24/48 ore, în funcție de codul poștal de colectare și livrare.


Platforma myRaben te ajută să simplifici procesul de plasare a comenzilor. Prin intermediul funcției ETA (Timpul estimat de livrare), să poți vedea la ce oră va fi livrată comanda ta la destinatar. Instrumentul de urmărire, folosește tehnologii moderne, care suprapun ruta desemnată pentru livrare cu poziționarea în timp real a mașinii pe traseu. Astfel calculează eventualele întârzieri și actualizează informația în platformă. În acest fel, vei vedea permanent unde este transportul tău și când va fi livrat.

Vezi prezentarea parametrului ETA în link-ul următor: ETA