Raben logo
csm_transport-marfa-bulgaria-RO-BG.jpg_456227438e.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Bulgaria!

Linie nouă Timișoara - Sofia

24 de ore Door to Door

Raben Bulgaria

Depozite

Suprafata depozitare

Mijloace transport

Angajați

mesh background mesh background

7 depozite în Bulgaria

Transport România - Bulgaria.

Timișoara - Sofia

București - Ruse

2 conexiuni zilnice directe.

Servicii de transport internațional:

 • transport Bulgaria rapid, catre orice destinație
 • export și import Bulgaria la prețuri imbatabile
 • camion către Bulgaria zilnic
 • transport Bulgaria, pentru marfă paletizată și colete
 • rețea compatibilă transport mărfuri ADR
 • mărfuri asigurate pe toată durata transportului
 • informații în timp real, despre localizarea transportului tău
mesh

Cotație rapidă transport marfă Bulgaria

Transport marfă Bulgaria

camion_Trade_Lane.png

Transport marfă Timișoara - Sofia

24 de ore timp de tranzit

Din luna mai 2022, a doua linie directă zilnică de grupaj conectează România și Bulgaria.

Transportul de marfă către Bulgaria este acum operat din 2 depozite Raben, asta imbunătățind timpul de tranzit, care în acest moment poate fi chiar si de 24 de ore pentru clienții din zona Timișoara care vor să expedieze bunuri catre zona centrală a Bulgariei. Cele 2 linii operate zilnic de Raben Logistics Romania sunt:

Transport Timișoara - Sofia, in regim de grupaj cu timp de tranzit 24 de ore.

Transport București - Ruse, în regim de grupaj, cu timp de tranzit de 24/48 de ore.

Din depozitele Ruse și Sofia, mărfurile pleacă catre restul zonelor din Bulgaria, folosind rețeaua de 6 depozite prezentă. Rețeaua de distribuție Raben este compatibilă ADR, acoperind transportul de marfă pentru aproape toate industriile procesatoare din Bulgaria.

Prețul pentru transport marfă Bulgaria este unul excelent și îl poți obține în doar cateva minute folosind aplicația noastră robotizată MyRaben. O poți accesa dând clic AICI. Dacă ai nevoie de mai multe detalii, completează formularul nostru și îți oferim toate detaliile.

Transport marfa Bulgaria

Transport marfă Romania - Bulgaria

Export marfă Bulgaria în 2 zile

În Noiembrie 2019, Raben Bulgaria și-a început activitatea în depozitul central din Sofia. Raben Romania și-a extins rutele externe cu linii directe de transport România - Bulgaria. Transportul de marfă România - Bulgaria, este conectat zilnic. Liniile livrează cu succes orice export de marfă Bulgaria, dar și importurile din țara vecină.

Timpul de tranzit pentru orice transport marfă Bulgaria poate fi chiar si de 24 de ore, în funcție de codul poștal de colectare și  de livrare. Dacă inițial a fost o singură linie de transport București - Ruse, în 2022, a doua linie zilnică a fost inaugurată conectând direct Timișoara de Sofia. Rețeaua naționala de transport din România, are 9 depozite, care se ocupă de colectarea mărfurilor din orice localitate. Contactează-ne și de restul, ne ocupăm noi. 

Rețeaua de transport marfă în Bulgaria are 7 depozite în Ruse, Sofia, Plovdiv, Stara Zagora, Veliko Târnovo, Burgas și Varna.

Vrei să știi care este costul pentru un export marfă Bulgaria? Oferă-ne detaliile despre nevoia pe care o ai și îți oferim rapid soluția și costul, fără nici o obligație. 1 palet sau mai mulți, sau doar un colet ? Transport colete și mărfuri paletizate export Bulgaria și import, la cel mai bun pret.

Șoferii noștrii care fac livrările, vorbesc limba bulgară Bine ați venit la Raben - Добре дошли в Raben!

transport_marfa_bulgaria_-_poza.png

Transport marfă ADR Bulgaria

Grupaj ADR Bulgaria

Condiții pentru transport marfă ADR România - Bulgaria

Întreaga rețea de transport grupaj Raben este compatibilă cu transportul mărfurilor ADR. Linia de transport România - Bulgaria, nu face excepție de la regulă, putem transporta mărfuri ADR, în condițiile pe care ți le prezentăm mai jos.

Fiecare transport trebuie să aibă date adecvate și complete, în conformitate cu reglementările ADR, inclusiv cele critice
articole: • numărul UN • denumirea corectă de expediere completată, atunci când este cazul, cu denumirea tehnică în
paranteze (a se vedea 8.1.1 Tratatul ADR) • numerele de model ale etichetei • grup de ambalare (unde este atribuit) • numărul și o descriere a pachetelor.

Următoarele clase de mărfuri ADR sunt excluse de la transportul rutier România - Bulgaria:

 • Clasa 1 - Substanțe și obiecte explozive,
 • Clasa 2 - Mărfuri care intră în domeniul de aplicare al prevederii CV36 (punctul 7.5.1. ADR – mărfuricare necesită vehicul deschis sau ventilat în timpul transportului),
 • Clasa 4.1 - Substanțe autoreactive care necesită temperatură controlată (clasificare cod SR2), substanțe autoreactive care nu necesită temperatură controlată tip A și B,
 • Clasa 4.2 - Substanțe din grupa de ambalare I (mărfuri piroforice),
 • Clasa 5.2 - Peroxizi organici care necesită temperatură controlată (cod de clasificareP2), Peroxizi organici care nu necesită temperatură controlată (cod de clasificareP1) tip A și B,
 • Clasa 6.1. - Substanțele din grupa de ambalare I sunt excluse numai în cazul combinei Maritim &Transport aerian/rutier
 • Clasa 6.2 - Substanțe infecțioase,
 • Clasa 7 - Materiale radioactive,
 • Clasa 8 - UN1790 – Acid fluorhidric (IGP)
 • Clasa 9 - Materiale cu temperatură ridicată (coduri de clasificare M9 și M10),

Materiale sau substanțe excluse de la transport în ambalaje sau materiale unice sau substanțe cu temperatură ridicată clasificate în alte clase decât clasa 9.

Pentru transportul ADR România - Bulgaria, vă rugăm să ne puneți la dispoziție toate documentele care însoțesc expediția. Pot apărea costuri suplimentare, față de costul standard.

csm_ETA_picture_bdb4357f3a.jpg

Când se livrează expediția ta?

Timpul de tranzit pentru transport marfa Romania - Bulgaria este de 24/48 ore, în funcție de codul poștal de colectare și livrare.


Platforma myRaben te ajută să simplifici procesul de plasare a comenzilor. Prin intermediul funcției ETA (Timpul estimat de livrare), să poți vedea la ce oră va fi livrată comanda ta la destinatar. Instrumentul de urmărire, folosește tehnologii moderne, care suprapun ruta desemnată pentru livrare cu poziționarea în timp real a mașinii pe traseu. Astfel calculează eventualele întârzieri și actualizează informația în platformă. În acest fel, vei vedea permanent unde este transportul tău și când va fi livrat.

Vezi prezentarea parametrului ETA dând clic AICI