Raben logo
angajat Raben

Conexiune zilnică Timișoara - Sofia

2022.05.20
Din luna mai 2022, a doua linie directă zilnică de grupaj conectează România și Bulgaria

2 conexiuni directe leagă România și Bulgaria, reușind un timp de tranzit chiar si de 24 de ore pentru clienții din zona Timișoara care vor să expedieze bunuri catre zona centrală a Bulgariei. Cele 2 conexiuni sunt operate zilnic:

Transport marfă Timișoara - Sofia, in regim de grupaj cu timp de tranzit 24 de ore - conexiune zilnică

Transport marfă București - Ruse - Stara Zagora, în regim de grupaj, cu timp de tranzit de 24/48 de ore - conexiune zilnică.

Depozitele din Ruse, Sofia și Stara Zagora, livrează mărfurile catre restul zonelor din Bulgaria. Rețeaua Raben din Bulgaria are 7 depozite și este compatibilă ADR, fiind potrivită oricărei industrii procesatoare din Bulgaria.

Prețul pentru transport marfă Bulgaria este unul excelent și îl poți obține în doar cateva minute folosind aplicația noastră robotizată MyRaben. Dacă ai nevoie de mai multe detalii, vizitează pagina noastră dedicată, pentru a fi la curent cu ultimele noutîți și pentru a solicita o cotație de preț TRANSPORT MARFĂ BULGARIA

UPDATE MARTIE 2023 :

Linia de grupaj București - Ruse a fost îmbunătățită, iar camioanele Raben Romania, ajung zilnic până în Stara Zagora. Cu această extensie, expedițiile din transportul de marfă România - Bulgaria, ajung la destinatari mai rapid, iar costul a fost în egală măsură optimizat pentru toate transporturile de marfă în regim de grupaj din România spre Bulgaria. Ne dezvoltăm în continuare capacități operaționale extinse și îmbunătățim calitatea serviciilor pe care le oferim clienților noștri.