Raben logo
csm_Poza_film_Adidac_6328a664e2.png

De la producție la magazin – mături în toată Europa în doar câteva zile

2023.05.19
România este cunoscută nu numai pentru inovații, ci și pentru tradiția și abordarea ecologică. De aceea, astăzi vă prezentăm calea clientului nostru, produsul ADIDAC de care s-a îndrăgostit toată Europa și pe care fiecare îl are în grădina lui: mătura tradițională, ecologică. Vedeți cum este fabricat în fabrica verde a clienților noștri și cum ajunge pe rafturile magazinelor din toată Europa. Alăturați-vă nouă într-o călătorie în care tradiția se întâlnește cu modernitatea.

Partenerul Raben din Salonta, Adidac, produce mături încă din 1994. Calitatea produselor Adidac este apreciată atât la nivel intern cât și internațional, în fiecare an, cererea pentru produse ecologice de calitate fiind în creștere. În calitate de partener logistic, Raben îl ajută pe producătorul european de mături Adidac, să distribuie mărfuri în toată Europa. Distribuție de mături românești în toată Europa.

În materialul filmat, puteți vedea procesul complex de producție prin care se ajunge de la materia primă brută, la produsul finit atât de familiar pentru toată lumea. Descoperim pas cu pas, intr-o călătorie foarte interesantă, cum evoluează o mătură, de la materie prima, pană la produsul final. După ce produsul a fost produs, el este încărcat de Raben și transportat folosind soluțiile de transport în regim de grupaj către destinatari din toată Europa și ajunge la destinatar în câteva zile.

Vizualizați o călătorie de perspectivă de la producția măturii clasice la magazinul din apropiere

Vedeți întregul material AICI

Autor
csm_Profile_picture_Catalin_df22ba7167.jpg

Catalin Costache

Marketing and PR Specialist

Raben Romania