Raben logo
csm_Steag_Ucraina_3b4fc3c011.jpg

Situație transport mărfuri in Ucraina

2022.08.01

Raben Group este solidar cu colegii noștri ucraineni și cu întreaga Națiune Ucraineană. În prezent, cea mai mare prioritate a noastră este să asigurăm siguranța angajaților noștri, a șoferilor și familiilor acestora. În timp ce ne folosim capacitățile și resursele, întreprindem activități concrete de ajutor. 

Dorim să vă informăm că, în ciuda unei situații foarte dificile, compania oferă serviciile enumerate mai jos, însă cu limitări:

  • Rețeaua rutieră domestică
  • Export/import – prin Kiev/Lviv
  • Vămuire – Kiev, Lviv
  • Logistica contractuală - Kiev/Lviv

Pentru a primi informații detaliate cu privire la serviciile oferite de Raben Ucraina și la transportul de mărfuri, vă rugăm să contactați direct ukraine.info@raben-group.com.

În lumina evenimentelor actuale din Ucraina, vrem să vă informăm cu privire la posibilele perturbări în lanțul de aprovizionare european. Conștienți de impactul profund pe care conflictul îl poate avea asupra fluxurilor de transport și a lanțului logistic în întreaga regiune, vă asigurăm că depunem toate eforturile posibile pentru a gestiona această situație în mod eficient.

Situația de război poate crea dificultăți semnificative în logistică, cu potențiale întârzieri și modificări ale traseelor de transport. Cu toate acestea, echipa noastră dedicată depune diligente pentru a minimiza impactul asupra serviciilor noastre și pentru a menține calitatea înaltă a lanțului nostru de aprovizionare.

În aceste momente, colaborăm strâns cu partenerii noștri logistici, furnizorii și autoritățile competente pentru a evalua și a anticipa impactul situației asupra operațiunilor noastre. Ne concentrăm asupra identificării soluțiilor flexibile și eficiente pentru a depăși eventualele provocări și pentru a asigura un flux continuu al activităților noastre logistice.

Rămânem deschiși la comunicare și vă vom informa în mod transparent cu privire la orice schimbare semnificativă în lanțul de aprovizionare sau în serviciile noastre. În aceste momente dificile, ne angajăm să vă oferim sprijinul și informațiile necesare pentru a gestiona în mod corespunzător operațiunile dvs.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborarea continuă în această perioadă sensibilă. Suntem determinați să depășim împreună aceste provocări și să ne asigurăm că parteneriatele noastre rămân solide și reziliente în fața contextului geopolitic actual.