Raben logo
csm_1_banda_colorata_3f9d057838.jpg

SENTO a ales Raben pentru distribuția către clienții europeni

2024.04.16
Senin S.R.L, cunoscută sub marca SENTO, este un important producător de benzi adezive situat în Timișoara, România. Produsele SENTO sunt apreciate de consumatorii europeni, iar Raben Group, cu rețeaua sa extinsă de depozite în Europa, este un partener de încredere pentru livrarea acestora către destinatari în câteva zile.

Poate că nu ați auzit de Senin, dar este foarte posibil să fiți familiarizat cu SENTO. Senin S.R.L. este o companie producătoare de benzi adezive din Timișoara, România. De la înființarea sa în 2005, SENTO s-a concentrat pe dezvoltarea de produse inovatoare și accesibile, câștigând rapid încrederea și aprecierea clienților din toată Europa.

Pornind de la fabrica din Timișoara, SENTO a început producția de benzi adezive pentru ambalare, folosind tehnologii de ultimă oră și materiale de cea mai înaltă calitate. Marca SENTO a devenit rapid sinonim cu produse de calitate superioară și soluții de ambalare fiabile, așa că SENTO a continuat să-și extindă gama de produse pentru a răspunde cerințelor pieței în continuă schimbare. În 2009 și-a diversificat gama de produse, adăugând noi categorii precum benzi de mascare, benzi speciale, mini role jumbo albe pentru imprimare, benzi de papetărie și tuburi de carton. Această extindere a oferit clienților o mai mare varietate de soluții și a consolidat poziția SENTO ca unul dintre principalii jucători pe piața benzilor adezive din România și Europa.

În contextul extinderii pe piețele europene, SENTO a identificat necesitatea de a colabora cu un partener logistic de încredere pentru a asigura exportul eficient și sigur al mărfurilor sale. Astfel, compania a ales să își unească forțele cu Raben Group, lider în industria logisticii cu o prezență puternică în Europa.

Raben, în calitate de partener, ne permite să ne concentrăm pe dezvoltarea de noi produse și soluții pentru clienții noștri europeni. Serviciile oferite de Raben sunt fiabile, ușor accesibile și competitive. Și avem nevoie de parteneri ca acesta – spune Alexandru Bădeanu, Director Marketing - Senin S.R.L

Prin colaborarea cu Raben Group în România, Senin SRL a beneficiat de o serie de avantaje semnificative în exportul de mărfuri către Bulgaria, Germania, Franța, Grecia, Ungaria, Slovenia și Slovacia, precum: accesul la o rețea extinsă de transport care facilitează transportul. eficient și rapid a mărfurilor către destinațiile dorite; expertiza logistica de încredere, consultanta specializata si soluții personalizate adaptate nevoilor specifice; tehnologie avansată și transparență, prin utilizarea sistemelor informatice moderne și a soluțiilor tehnologice avansate care oferă transparență și vizibilitate completă pe întreg lanțul logistic, de la primirea mărfii până la livrarea finală.

Raben România continuă să investească în dezvoltarea rețelei internaționale, pentru a oferi soluții mai bune și mai rapide pentru livrarea de mărfuri pe toate piețele europene. SENTO se potrivește perfect rețelei și gamei noastre de servicii. Parteneri precum SENTO sunt cei care ne conduc către dezvoltarea noastră continuă – spune Cătălina Zamfir, International Road Network Manager – Raben Logistics România.

Prin parteneriatul cu Raben Group, SENTO își întărește poziția pe piața europeană, oferind clienților săi o soluție logistică fiabilă și eficientă pentru exportul mărfurilor din România.