Raben logo
Transport Logistic 2023 München

Raben la Transport Logistic 2023 München

2023.03.08
9-12 mai 2023 este o dată care este rezervată de întreg sectorul logistic de ceva timp. Este momentul în care München va găzdui Transport Logistic 2023 - unul dintre cele mai importante târguri de acest gen din lume. În conformitate cu mesajul său We connect Europe, Raben Group își va prezenta cea mai recentă ofertă și abordarea sa „verde” de a face afaceri la stand.

După o lungă pauză forțată de pandemie - târgul Transport Logistic din 2021 nu a urmat formatul tradițional - companiile și clienții lor vor avea în sfârșit ocazia să se întâlnească pe terenul expozițional din München: să stabilească noi contacte, să facă schimb de experiență și să discute despre starea industriei. La urma urmei, patru ani sunt ca un secol pentru acest sector, mai ales în circumstanțele politice, sociale și economice care se schimbă rapid.

Ca de obicei, Raben Group vă invită la standul 402 din Sala A5, unde peste 60 de experți vor fi disponibili timp de patru zile. Va exista ocazia de a afla mai multe despre gama de conexiuni internaționale a operatorului logistic olandez sub bannerul We connect Europe. Un segment important al serviciilor Raben este logistica contractuală, care oferă soluții cuprinzătoare legate de depozitarea mărfurilor, un set extins de Servicii cu Valoare Adăugată – VAS, cum ar fi co-ambalarea sau co-fabricarea, precum și soluții de comerț electronic. Această parte a standului companiei, va fi prezentat sub sloganul We innovate. Ecranele tactile de la stand vor permite accesul la serviciile Raben Group, prin intermediul site-ului. În plus, vizitatorii asistați de angajații companiei, vor putea testa platforma myRaben, dedicată clienților. Ce face ca operatorul logistic să iasă în evidență, este echipa People with Drive, care răspunde eficient și flexibil tuturor nevoilor clienților, precum și instrumentele IT moderne, pentru un serviciu convenabil și ușor de utilizat, precum și preocuparea pentru mediu, manifestată într-o abordare durabilă a face afaceri. Această zonă se va numi We care.

Suntem încântați să ne întâlnim cu contractorii, partenerii și reprezentanții altor companii la târg. S-au schimbat multe de la ultimul eveniment. În ciuda situației dificile din Europa și din întreaga lume, compania noastră a cunoscut o creștere dinamică, inclusiv achiziții, investiții și extinderea conexiunilor internaționale în Europa." - spune Ewald Raben, CEO al Raben Group. - "Ceea ce ne diferențiază pe piață este abordarea noastră ecologică de a face afaceri și echipa noastră, datorită căreia oferim logistică cu chip uman și servicii personalizate. Sunteți bineveniți să vă alăturați standului nostru pentru a discuta planuri comune pentru viitor.

Conceptul de stand reflectă filozofia Raben Group - o companie cu o origine olandeză și o istorie de peste 90 de ani, dar care este orientată spre dezvoltare, oferă logistică „cu chip uman” și acordă atenție durabilității. De aici designul minimalist, calm și culoarea predominanta alb cu decoratiuni verzi din muschi natural. Spațiul, planificat cu mare grijă și cunoștințe de ergonomie, se dorește a fi propice întâlnirilor de afaceri și discuțiilor de fond.

Raben Group va participa pentru a șasea oară la Transport Logistic. Între timp, anul acesta, se împlinesc 45 de ani de la prima ediție a evenimentului. Întâlnirile pentru industriile de transport, logistică, IT și managementul lanțului de aprovizionare din München sunt întotdeauna foarte populare. La ultima ediție, în 2019, numărul expozanților a crescut cu 10%, standurile ocupând pentru prima dată suprafața a 10 hale.