Raben logo
Camion Raben

Partener logistic al Nexeo Plastics

2022.05.17
Raben Logistics Romania și Nexeo Plastics au semnat un contract pentru logistica și distribuția produselor Nexeo Plastics în România, Ungaria și Bulgaria.

Profesionalismul serviciilor de transport și logistică oferite de Raben Logistics România este confirmat încă o dată de parteneriatul pe care Raben l-a dezvoltat cu distribuitorul global de rășini și compuși termoplastici, Nexeo Plastics.

Soluțiile puse la dispoziția noului nostru partener, sunt cele de logistică contractuală și transport la nivel național, prin rețeaua de 9 depozite din România, precum și soluții de distribuție externă în Ungaria și Bulgaria, țări în care Raben Group este prezent în nume propriu.

Împreună cu Nexeo Plastics, vom dezvolta o colaborare strânsă și fructuoasă și sunt încrezător că serviciile noastre de transport și logistică vor consolida parteneriatul Nexeo cu clienții săi.” a declarat Valentin Storoj, Director General al Raben Logistics Romania

Pas cu pas, Raben Logistics Romania, își consolidează prezența pe piața logistică din România, datorită soluțiilor moderne adaptate nevoilor clienților și calității serviciilor de transport. Sistemele IT moderne, optimizează grupajul mărfurilor și rutele de transport, crescând semnificativ randamentul livrărilor și colectărilor de marfă. Acest impact este vizibil atât în costurile transporturilor, cât și în scăderea emisiilor de carbon la nivelul grupului.

Această unitate va plasa materialele mai aproape de clienții noștri și, împreună cu echipa Raben, vom fi capabili să scurtăm timpii de livrare și să ne asigurăm că operațiunile noastre se desfășoară fără probleme și eficient pentru clienții noștri”, a declarat Joost d' Hooghe, vicepreședinte EMEA, Nexeo Plastics.