Raben logo
Miere HONEYMAN

Mierea organică românească, disponibila pe rafturile magazinelor europene

2023.10.03
Brandul românesc de miere HONEYMAN și Raben Logistics România, duc mierea produsă tradițional pe mesele consumatorilor europeni în doar câteva zile

HONEYMAN este un producător român de miere, care și-a propus să ofere consumatorilor o miere 100% naturală, extrasă prin metode tradiționale, care păstrează nutrienții și aroma autentică a mierii. Piața de desfacere principală a producătorului român este Europa, care apreciază valoarea acestui produs. Mierea produsă de HONEYMAN , este produsă cu pricepere în loturi mici, menținând calitatea Premium a produsului. În egală măsură, producătorul de miere român pune pasiune în a oferi cele mai bune ambalaje, permițând o bună conservare și prezentare. Fiecare borcan fiind ales cu grija, după un proces de analiza a caracteristicilor ergonomice si estetice.

Dorim să oferim clienților noștri iubitori de natură o experiență grozavă, transformând degustarea fiecărei linguri de miere într-un moment încântător. Am găsit la Raben sprijinul de care aveam nevoie pentru a însoți produsele noastre Premium, cu un serviciu de transport de asemenea Premium. Raben livrează rapid și în siguranță, toate expedițiile noastre externe. spune Marian Teleoacă, Director General - HONEYMAN.

Mierea românească ajunge foarte rapid în Germania, Slovacia, Cehia, Italia, Spania, Austria, Elveția și Suedia, folosind rețeaua Raben și Eurohub-ul  din Rokycany (Cehia). România este conectată zilnic cu țările din Europa centrală și de vest, fie prin conexiunile directe pe care le operează, fie folosind Eurohub-ul din Cehia, prin conexiunile directe din Cluj, Sibiu, Oradea și Timișoara. În acest fel, se reușesc timpi de tranzit de 3 zile pentru Germania, Slovacia, Cehia și chiar și mai buni pentru alte țări din vecinătate.

Înțelegem nevoile pe care le au clienții noștri din România pentru serviciile de export mărfuri și ne străduim să oferim valoare ridicată prin calitatea, timpul de tranzit și prețurile competitive pe care le oferim. Acesta este și motivul pentru care am dezvoltat un departament dedicat serviciului de export, care monitorizează fiecare expediție de marfă în parte și se asigură că aceasta va ajunge la destinatar conform programării făcute –  spune Cătălina Zamfir, International Road Network Manager al Raben Logistics Romania.

Raben Logistics Romania gestionează în prezent o rețea de 9 depozite proprii pe teritoriul României si operează 13 conexiuni internaționale directe zilnice, prin intermediul cărora, mărfurile ajung foarte rapid în 41 de destinații Europene care aparțin Raben Group. Monitorizarea atentă a tuturor expedițiilor care pleacă la export, generează o calitate foarte ridicată a serviciilor oferite, completată de o gamă complexă de servicii adiționale utile.

Autor
csm_Profile_picture_Catalin_df22ba7167.jpg

Catalin Costache

Marketing and PR Specialist

Raben Romania