Raben logo
csm_baner_WWW_GR_5c47663a0c.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă Grecia

4-6 zile timp de tranzit

Raben Grecia

Depozite

Suprafata depozitare

Expediții anuale

Angajați

mesh background mesh background

Raben Intertrans - din 1981

3 depozite proprii în Grecia

Transport marfă Grecia în regim de grupaj

Servicii de transport marfă Grecia:

  • livrări și colectări catre orice destinație din Grecia
  • export și import marfă Grecia la prețuri excelente
  • 4-6 zile lucratoare timp de tranzit
  • transport marfă Grecia, pentru marfă paletizată și colete
  • rețea compatibilă transport mărfuri ADR
  • mărfuri asigurate pe toată durata transportului
  • informații în timp real, despre localizarea transportului tău
mesh

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ
Harta_depozite_Grecia_1.jpg

Export marfă Grecia

Rețea de grupaj Grecia

Cauți transport de marfă către Grecia? Ce zici de o soluție de grupaj, intr-o rețea europeană cu depozite proprii, mărfuri asigurate și tarife bune?

Liniile nostre de grupaj pleacă zilnic către cele 3 depozite Raben Intertrans din Grecia. În funcție de locația de descărcare, transportul tău de marfă Grecia, poate să ajungă în 5 sau 6 zile lucrătoare. Vrei ca livrarea să fie făcută cu o mașină prevăzută cu lift? Sau îți dorești să livrăm la o dată sau oră prestabilite? Trebuie doar să ne comunici aceste informații când plasezi comanda de transport marfă Grecia și noi vom livra exact așa cum ai nevoie.

Transportăm marfă paletizată și colete, export și import în toată Grecia. Colectarea din România, se realizează prin intermediul rețelei de grupaj proprii din România, formată din 9 depozite dispuse strategic pe întreg teritoriul țării. Rețeaua de transport marfă Raben are depozite proprii în 15 țări europene, interconectate prin linii zilnice de grupaj. Expertiza de peste 90 de ani în transporturi ne-a ajutat să devenim lideri în industria transporturilor de marfă, logistică contractuală, logistică 4PL.

Bine ați venit la Raben

csm_Transport_marfa_grecia_c8f6ec2ff8.jpg

Transport marfă România - Grecia

Transport marfă plaetizată Grecia

Grecia, Ellada, sau Republica Elena, indiferent cum îi spunem, ne teleportează aproape instantaneu pe plajele cu nisip auriu, apa azurie a Mediteranei și atmosfera veselă a tavernelor. Și poate ne mai vin în minte Olimpul și zeii care încă locuiesc acolo, sau Pitagora, Aristotel, Socrate. Pentru toate aceste experiențe, ne este drag de fiecare dată să vizităm Ellada. Pentru că și nouă ne este dragă, am găsit și mai multe motive să o vizităm. Așa că, din 2021, odată cu achiziția companiei de transport Intertrans, am devenit 1/15 greci.

Transport de marfă Grecia, în regim de grupaj, cu un timp de tranzit de 4 - 6 zile lucrătoare. Cele 3 depozite din Thessaloniki, Piraeus, Heraklion (Creta) acoperă cu succes toate nevoile de transport marfă în Grecia. Soluțiile de transport de marfă nu se limitează la transportul în regim de grupaj, servicii de transporturile de camioane complete FTL și parțiale LTL, sunt puse la dispoziția clienților Raben.

Poate te întrebi cum funcționează serviciul de transport marfă Grecia!? Același standard cu care ești deja obișnuit este disponibil și în Grecia. Același TMS în toată rețeaua Raben, aceeași calitate a serviciilor de transport. Transportul de marfă Grecia are plecări zilnice din depozitele București și Timișoara, mărfurile sunt asigurate standard CMR, asigurarea suplimentară are un cost exterem de competitiv. Rețeaua de transport marfă Grecia este compatibilă cu transportul mărfurilor ADR. 

Vrei o să verifici costul? Nimic mai simplu. Indiferent dacă e vorva de un export de marfă Grecia sau un import, ai un preț excelent la transport. Completează formularul din această pagină și revenim rapid către tine.

OBȚINE O COTAȚIE RAPIDĂ

PREȚ

Sau completează formularul pentru transport marfă Grecia

Avem prețuri bune la transport

Raben ETA in transport
Informații rapide

Vrei să știi când se livrează transportul tău de marfă Grecia?

Dacă nu ai cont în aplicația dedicată ție myRaben, îți facem noi 😃.

În aplicația myRaben, poți vedea în timp real statusurile transportului tău, localizare și ETA (Timpul estimat de livrare), inclusiv intervalul orar în care se va livra expediția. Toate mașinile sunt echipate cu terminale mobile cu gps, prin intermediul cărora, sunt monitorizate opririle și traficul. Sistemul ajustează datele primite și anticipează ora la care transportul de marfă va ajunge la destinatar.

Îți poți încărca baza de date cu locațiile unde vrei să trimiți expedițiile tale și poți procesa cu ușurință comenzile de transport pe care le ai. La fel de ușor este să ai acces la documentele de livrare, care sunt încărcate în platformă și le poți vedea cu un singur clic.

Și dacă te gândești la costuri, ar trebui să ști că aplicația aceasta este oferită gratuit pentru a-ți ușura munca. Hai și tu în MyRaben!