Raben logo

Solicitari generale

Ai nevoie de transport marfă sau logistică?

Răspundem prompt și clar la orice solicitare

Ai nevoie de transport marfă sau logistică? Completând formularul de mai jos, ne oferi cateva informații pentru care îți putem furniza un răspuns clar și eficient.

Orice informație ne poți oferi suplimentar, ne va fi de ajutor să revenim cu un răspuns cât mai documentat. Dacă ai nevoie de o anumită informație legată de un transport efectuat cu noi, te invităm să ne comunici referința transportului. În cazul în care ai nevoie de transport marfă, sunt esențiale câteva informații. Locul de încărcare și de descărcare, eventual codul poștal sunt informații importante. Caracteristicile mărfurilor pe care vrei să le transporți, cum ar fi tipul de marfă, dimensiuni, greutate. Alte nevoi legate de transportul mărfurilor, locație, program, condiționări. Toate aceste informații sunt esențiale pentru ați furniza cât mai rapid informația pe care o aștepți.

Este posibil, ca un reprezentant Raben să te contacteze în urma solicitării primite de la tine, pentru a înțelege mai bine cum te putem ajuta și pentru ați oferi un răspuns cat mai relevant. Solicitarea ta, are în cazul acestui formular un caracter informativ. Ne poți contacta oricând și prin restul modalităților pe care ți le punem la dispoziție. 

Îți mulțumim!