Raben logo
csm_Road_network_empty_1cc02d068e.jpg your-partner-in-logistics

Transport marfă în regim de grupaj

Transport marfă național și internațional

an_extensive_branch_network_icon.svg

Rețea completă de terminale proprii

security_of_entrusted_shipments_and_a_modern_fleet_icon.svg

Securitatea livrărilor încredințate

modern_technologies_icons.svg

Tehnologii moderne

100__own_terminal_network_copy_3icon.svg

ETA și urmărirea online în toate etapele

  • an_extensive_branch_network_icon.svg

    Rețea completă de terminale proprii

Item 1 of 4

Transport național și internațional

În regim de grupaj

retea transport marfa Romania

Transport marfă România în 24 de ore

Transport național marfă ADR

Soluțiile de transport marfă în regim de grupaj pe care le oferă Raben Romania:

Transport național marfă în regim de grupaj: 

Rețeaua de 9 depozite pe care Raben o are în România, depozite localizate in București, Sibiu, Cluj, Timișoara, Craiova, Oradea, Baia Mare, Roman, Buzău, permit transportul mărfurilor paletizate și a coletelor în 24 de ore de la expeditor la destinatar. Toate mărfurile sunt asigurate pe perioada transportului. Rețeaua de distribuție naționala este compatibilă ADR.

Transportul de marfă intern, are o mulțime de beneficii gratuite și de servicii adiționale posibile. Livrarea sau colectarea cu mașini cu lift, confirmarea livrării cu poză, retur de paleți, retur de documente, transportul mărfurilor către rețelele de retail, livrare la ore prestabilite. Raben oferă și soluții dedicate de transport marfă în România.

Descoperă toate beneficiile pentru transport național marfă AICI

retea transport marfa international

Transport marfă internațional

Transport internațional marfă ADR

Soluțiile de transport rutier internațional de marfă oferite de Raben Logistics Romania:

Transport internațional marfă în regim de grupaj: 

Raben Group este prezent cu o rețea proprie de depozite în 15 țări europene. Transportăm marfă prin intermediul rețelei noastre către Polonia, Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Italia, Olanda, Bulgaria, Austria, Grecia, Letonia, Lituania, Estonia și Ucraina. In restul țărilor europene, rețeau de parteneri Raben oferă același nivel de calitate ridicată, pentru toate transporturile către Europa. Timpii de tranzit pentru transporturile internaționale sunt excelenți. Poți vedea timpul de tranzit AICI

Transportul de marfă internațional are aceleași beneficii gratuite și servicii adiționale posibile ca și soluția de transport național. Livrarea marfurilor cu mașini cu lift, confirmarea livrării cu poză, retur de paleți, retur de documente, transportul mărfurilor către rețelele de retail, livrare la ore prestabilite. Comunicarea este rapidă și eficientă, mărfurile sunt monitorizate permanent iar statusul este vizibil în contul MyRaben.

Descoperă toate beneficiile pentru transport internațional marfă  AICI

Transport marfă în regim de grupaj

Ce inseamnă transport marfă în regim de grupaj ?

Pentru transportul mărfurilor rutier, există în principiu două soluții uzuale.

Prima implica rezervarea unei mașini pentru a livra comanda la destinatar. Bineînțeles, ca vei plăti același cost, indiferent dacă în mașina vei încărca un singur palet de marfă sau vei umple mașina. În situația în care ai de transportat doar unul sau câțiva paleți, soluția nu este eficientă datorită costurilor. 

O a doua soluție, care este mult mai buna din punct de vedere al prețului, implică transportul prin intermediul unei companii care organizeaza mărfurile in regim de grupaj. Sau, altfel spus, mașina transportatorului, face curse zilnice către o anumită destinație. Poți pune paletul sau paleții tă în mașina transportatorului de grupaj, restul spațiului fiind ocupat de alți beneficiari. În felul ăsta, prețul transportului pentru paletul tău, scade vertiginos.

În general, rețelele de grupaj, transportă mărfurile cu TIR-uri care au capacitatea de până la 33 de europaleți. De aici eficiența crescută. Bineînțeles, că asta implică sisteme moderne de urmărire și gestionare a comenzilor, pentru că sunt mii de astfel de comenzi zilnice.

Soluția nu mai este la fel de eficientă ca și costuri, dacă ai de transportat o cantitate mare de paleți. Tocmai de aceea, rețeaua de transport marfă în regim de grupaj Raben este limitată la 8 paleți per destinatar. Cantitățile mai mari de mărfuri, primesc soluții de camion parțial (LTL), sau camion complet (FTL). Limitarea rețelei se aplică pentru orice transport marfă național și internațional. Eficiența se aplică pentru marfa paletizata si colete. Raben Group are o retea de distributie marfa in Romania si Europa.

csm_Raben_ETA_c12b4abdb0.jpg

Află ETA-ul expediției tale:
 

Clienții noștri au acces la platforma myRaben, ceea ce face ca plasarea comenzilor de transport și urmărirea expedierilor să fie ușoară și convenabilă. Clienților li se oferă, de asemenea, ETA (timp estimat de livrare) real pentru expedierile lor.

Află mai multe și bucura-te de utilizarea platformei myRaben.