Raben logo
csm_techno_notxt_46468ba382.jpg your-partner-in-logistics

Industria tehnologică

Transportul nostru face industria să funcționeze

Modern infrastructure

Spații moderne de depozitare

Own groupage network

Rețea de transport dedicată

Modern IT systems

Sisteme IT moderne

Dedicated customer services

Experți dedicați pentru produsele tale

  • Modern infrastructure

    Spații moderne de depozitare

Item 1 of 4
Raben for white goods

Livrăm tehnologia

Aproape de tine

Noua tehnologie ne susține viața de zi cu zi și reprezintă realitatea noastră.

Toți o folosim acasă și la serviciu. În calitate de experți în logistică, înțelegem că dispozitivele electronice și electrocasnicele ar trebui să primească soluții logistice complete care să sprijine nu numai susținerea producției, ci și livrările către magazine și chiar consumatorii finali.


Având în vedere toate acestea, am pregătit un serviciu dedicat producătorilor de tehnologie. Printre altele, oferim:

  • soluții complete de distribuție regională
  • livrări de proiecte pentru investiții
  • asistență la livrări speciale

Experiența noastră vă va ajuta să finalizați toate proiectele.

Avem în portofoliu clienți pentru care organizăm distribuția naționala și internațională. Mărfurile tranzitează în siguranță rețeaua noastră de grupaj și sunt livrate conform solicitărilor clienților. Pe tot parcursul transportului și depozitării, am dezvoltat soluții împotriva furturilor și a protecției marfurilor. Toate depozitele Raben sunt monitorizate video, toate mărfurile sunt asigurate standard conform convenției CMR, iar la cerere, avem soluții de asigurare suplimentară cu costuri minime. Această politică ne permite sa evităm atât distrugerea mărfurilor la transport, cât și, în cazurile nefericite, extrem de rare, recuperarea integrala a daunei. Știm ca bunurile din industria tehnologică sunt sensibile și necesită o atenție deosebită, iar noi facem asta. Transportul nostru face industria să funcționeze.

Raben's warehouse

Logistică și depozitare smart

Proiecte personalizate

Suntem un partener de încredere care oferă servicii complete pentru toate companiile care distribuie tehnologie. Proiectăm soluții de depozitare și distribuție care să sprijine specificul regional și cerințele particulare ale proiectelor de investiții. Creăm hărți de distribuție pentru a finaliza cu succes livrările la timp. Toate acestea sunt combinate în soluții cuprinzătoare în care depozitul și rețeaua de distribuție selectate în mod corespunzător pun produsele în mod eficient pe rafturile magazinelor. Folosim tehnologia zilnic acasa si la birou

Raben employees in action planting trees
Protejăm mediul

Lanț de aprovizionare sustenabil

Astăzi, ecologia este, din ce în ce mai des, un efort responsabil. Nu doar de către noi, consumatori, ci și de către noi, companiile. Ca operator de logistică, susținem eforturile clienților noștri prin crearea unor lanțuri de aprovizionare durabile. Am luat multiple măsuri în acest scop.

Măsurăm în mod regulat CO2, înlocuim sistematic camioanele mai vechi cu altele noi care satisfac cele mai recente cerințe privind emisiile de gaze cu efect de seră și am aplicat numeroase soluții de ecologie în ceea ce privește utilizarea resurselor naturale în depozitele noastre. În cele din urmă, ne neutralizăm impactul asupra mediului prin organizarea de evenimente de plantare a pomilor.