Raben logo
csm_chemical_notxt_f0d34bf737.jpg your-partner-in-logistics

Industria Chimică

Suntem pregătiți pentru mărfuri ADR și non ADR

Modern infrastructure

Spații moderne de depozitare

Own groupage network

Rețea de transport și terminale dedicate

Modern IT systems

Sisteme IT moderne

Dedicated team for ADR transport

Echipa dedicata pentru transporturile ADR

Controlled temperature throughout the entire supply chain from 2 to 6 and 0 to 2

Transport în condiții de temperatură controlată

  • Modern infrastructure

    Spații moderne de depozitare

Item 1 of 5
Plant care garden

Transport produse chimice

Flotă de mașini autorizată

Produsele chimice necesită o atenție deosebită și prudență, motiv pentru care abordăm co-crearea de lanțuri de aprovizionare durabile și sigure pentru afacerea dvs. cu mare grijă și responsabilitate. Fiind atât experți în logistică, cât și consumatori, înțelegem pe deplin nevoile și cerințele dvs. de siguranță care trebuie satisfăcute pentru astfel de produse speciale.
 

Oferim o serie de soluții specializate și, în special:

  • o echipă dedicată de specialiști
  • șoferi pregătiți profesional și vehicule specializate
  • asistență în colectarea datelor pentru rapoartele anuale de transport ADR.

Flota de mașini pe care o gestionăm este autorizată ADR, așadar putem transporta mărfurile periculoase în deplină siguranță. Transportăm frecvent pentru clienții noștri vopsea, adezivi, produse pentru industria chimică sau alimentară, care necesită condiții dedicate atât la transport cât și la depozitare. Contactează cel mai apropiat depozit Raben de zona ta și solicită mai multe informații. Avem solutii pentru produse chimice

Raben warehouse chemistry

Transport mărfuri periculoase

Respectăm standardul ADR

Mărfuri periculoase în depozite

O mare parte din produsele chimice sunt clasificate drept mărfuri periculoase. Avem o vastă experiență în manipularea unor astfel de mărfuri. De mai mulți ani, administrăm facilitați de nivel superior și pregătim depozitele noastre pentru cerințe specifice legate de mărfurile chimice, respectând standardele FM Global și NFPA, printre altele, prin camere speciale pentru mărfuri selectate și sisteme de aspersoare proiectate corespunzător, instalate sub tavan, între rănduri și rafturi. Știm ce mărfuri pot fi depozitate una lângă alta pentru a evita potențialele pericole pentru mediu.

Pentru depozitarea lichidelor inflamabile, folosim sisteme moderne de stingere a incendiilor cu spumă. Camerele sunt umplute cu spumă imediat ce sunt detectate flăcările.

Transport de mărfuri periculoase

O parte a procesului de transport este pregătirea documentației în conformitate cu cerințele specifice ADR. De asemenea, folosim o flotă specializată. Acordăm o atenție deosebită plasării încărcăturii pe remorci și asigurăm paleții pentru o stabilitate suplimentară.

Raben employees in action planting trees

Reducem componenta de CO2

Soluții sustenabile pentru industrie

În prezent, multe organizații lucrează pentru o producție sustenabilă. Ca operator de logistică, susținem eforturile dvs. pro-mediu cu lanțul nostru de aprovizionare sustenabil. Măsurăm în mod regulat CO2 și înlocuim sistematic camioanele mai vechi cu altele noi, care satisfac cele mai recente cerințe privind emisiile de gaze cu efect de seră și am aplicat numeroase soluții ecologice pentru a economisi și mai mult resursele naturale. În cele din urmă, ne neutralizăm impactul asupra mediului prin organizarea de evenimente de plantare a copacilor.