Raben logo
csm_food_notxt_9f8df94b5a.jpg your-partner-in-logistics

FMCG Alimente

Produsele tale alimentare sunt livrate la timp

modern_infrastructure_icon.svg

Spațiu modern de depozitare

100__own_terminal_network_copy_3icon.svg

Rețea de transport specializată

modern_IT_systems_icon.svg

Cea mai nouă generașie de sisteme IT

dedicated_customer_services_icon.svg

Experți dedicați pentru produsele tale

  • modern_infrastructure_icon.svg

    Spațiu modern de depozitare

Item 1 of 4
csm_FMCG_Food_5b28cb8ac4.jpg

Transport produse FMCG alimentare

Aproape de consumatori

Produse FMCG alimentare, omniprezente, sunt mereu aproape în fiecare zi. Cu toții suntem consumatori, iar prospețimea și siguranța bunurilor achiziționate joacă un rol imens pentru noi toți. În calitate de experți în logistică știm perfect cum, cu expertiză de operator de logistică, ne putem susține clienții în crearea de lanțuri de aprovizionare sigure și durabile.   

Cu asta în minte, oferim clienților noștri din industria alimentară FMCG:

  • flotă specializată și angajați pregătiți pentru sezonabilitate,
  • soluții dedicate de livrare in anumite intervale de timp,
  • o rețea de transport dedicată și soluții de depozitare,

Cu noi, produsele tale sunt în siguranță!

Gestionăm o flotă de mașini care sunt autorizate DSV și relații foarte bune cu lanțurile de retail. Produsele tale alimentare sunt livrate la timp. Putem să livrăm produsele tale la o oră și o dată prestabilite, conform programărilor solicitate de marile magazine. De asemeni, va punem la dispoziție o gamă variată de servicii suplimentare (retur de paleți, retur documente etc), care vă vor ajuta în procesul logistic pe care îl desfășurați. Aducem produse alimentare in casa ta zilnic

Raben transport ecology
Ne dezvoltăm sustenabil

Soluții sustenabile pentru industrie

Clienții noștri știu că pariem pe dezvoltarea întregului lanț de aprovizionare. Împreună cu ei, implementăm și sprijinim activitățile care reduc impactul negativ asupra mediului. Ne asigurăm că remorcile noastre sunt complet încărcate, stabilim puncte de consolidare și folosim camioane ecologice (cel puțin EURO6, GPL, intermodal).

În plus, măsurăm în mod regulat CO2, înlocuim sistematic camioanele mai vechi cu altele care satisfac cele mai noi cerințe privind emisiile de gaze cu efect de seră și am aplicat numeroase soluții ecologice în ceea ce privește utilizarea resurselor naturale în depozitele noastre. În cele din urmă, neutralizăm impactul nostru asupra mediului, prin organizarea de evenimente de plantare a copacilor.