Raben logo
csm_auto_notxt_84b10a8551.jpg your-partner-in-logistics

Automotive

Partener de încredere al industriei auto

Modern infrastructure

Spații moderne de depozitare

Own groupage network

Rețea de transport dedicată

Modern IT systems

Sisteme IT moderne

Dedicated customer services

Experți dedicați pentru produsele tale

  • Modern infrastructure

    Spații moderne de depozitare

Item 1 of 4
Raben automotive

Lanț logistic optimizat

Pentru industria automotive

Transportul este necesar. Pentru cei mai mulți, o necesitate, dar pentru mulți dintre noi, de asemenea, un hobby sau chiar o pasiune. Întrucât lucrăm în logistică, înțelegem foarte bine de ce au nevoie companiile auto.

Sezonalitate ridicată, livrarea componentelor către liniile de producție, proiecte speciale - toate acestea ne fac și mai pasionați pentru automobile. 

Suntem ferm angajați să creăm și să menținem un lanț de aprovizionare durabil și sigur pentru afacerea ta și oferim, în special: 

  • consolidarea transporturilor de la mai mulți subcontractanți și livrarea directă către fabrici
  • livrarea pieselor către centrele de service
  • gestionarea logisticii ambalajelor de retur, depozitare (inclusiv servicii interne), servicii de sortare
  • urmărirea coletelor în fiecare etapă, cu ETA
  • folosim remorci de așteptare.

Cu mulți ani de experiență în Europa, suntem un partener de încredere.

Nu întâmplător, industria auto, se spune ca dă pulsul întregii economii ai unei țări. Realitatea este că, să activezi în automotive, implică o dezvoltare extraordinară a multor competențe, printre care și a optimizării lanțului logistic și de transport. Mașina ta are mii de componente. Âsta este locul unde ne-am perfecționat și noi. Planificarea atentă și un standard calitativ ridicat ne ajută sa transportăm mărfurile paletizate ale clienților noștri la timp și la o calitate ridicată. Apelăm atât la rețeaua noastră de grupaj, cât și la soluții dedicate pentru a livra la timp. Ai o astfel de necesitate ? Apelează cu încredere la Raben. Partener de încredere al industriei auto

Raben automotive warehouse

Transport mărfuri periculoase

Avem soluții

Mărfuri periculoase


Avem experiență vastă în lucrul cu mărfuri periculoase. În automotive, acestea pot fi, de exemplu, pre-tensionatoare ale centurilor de siguranță, airbag-uri, pulverizatoare, uleiuri pentru vehicule și agenți cosmetici (aerosoli). Aceste tipuri de mărfuri sunt transportate de șoferi cu experiență și instruiți, iar încărcătura este asigurată suplimentar împotriva deplasării nedorite a paleților. Am implementat soluții restrictive pentru stingerea incendiilor și protecția mediului. Cu mulți ani de experiență în administrarea instalațiilor de nivel avansat, știm ce mărfuri pot fi depozitate în locațiile vecine și cum să ne asigurăm că toate operațiunile sunt executate în siguranță. Sprijinim clienții noștri în pregătirea datelor pentru rapoartele anuale ADR.

Raben employees in action planting trees
Ne preocupă mediul

Logistică sustenabilă

Schimbările climatice au fost subiectul fierbinte al ultimilor ani. Fiind un operator logistic responsabil, ne-am angajat să creăm lanțuri de aprovizionare durabile. Măsurăm în mod regulat CO2, înlocuim sistematic camioanele mai vechi cu altele noi care satisfac cele mai recente cerințe privind emisiile de gaze cu efect de seră și am aplicat numeroase soluții ecologice în ceea ce privește utilizarea resurselor naturale în depozitele noastre. În cele din urmă, ne neutralizăm impactul asupra mediului prin organizarea de evenimente de plantare a copacilor.