Raben logo
csm_Raben-Cluj-Napoca-51_7452bd35f2.jpg your-partner-in-logistics

Depozit Cluj

Soluții de logistică contractuală din Cluj

Raben Cluj

Rampe

Suprafața depozit

Capacitate camioane zilnică

Capacitate procesare paleți zilnică

mesh background mesh background
csm_Raben-Cluj-Napoca-47_b6e7177ab1.jpg

Logistică marfă Cluj

Depozitare, descentralizare marfă Cluj

Optimizat pentru logistică eficientă. 

Depozitul Raben Cluj, a fost unul din primele depozite, deschise de Raben Group in România, încă din 2016. Este optimizat pentru operațiunile de cross-docking și ofera spatii de depozitare pentru paleți. Depozitul oferă soluții de transport și logistică și este depozitul de plecare/destinație pentru mai multe linii externe, cu alte filiale Raben din Europa. 

Depozitul Raben Cluj, are o capacitate de procesare de 2000 de paleți zilnic și poate să încarce și să descarce până la 100 de camioane pe zi. Depozitul Raben Cluj este interconectat la nivel național, cu restul depozitelor din România, iar la nivel internațional, are conexiuni directe cu depozite Raben din Polonia și Slovacia, cu timp de tranzit de 2, respectiv 3 zile lucrătoare.

Soluțiile de transport și de logistică contractuală oferă avantaje semnificative clienților care au nevoi de distribuție națională. Timpul scurt de tranzit și calitatea serviciilor oferite, fac din depozitul Cluj, un partener de nădejde.

Depozit_Cluj_nou_2.jpeg

Depozit logistică Cluj

Depozitare, picking, packing

  1. Facilități Logistice Avansate: Depozitul Raben din Cluj dispune de facilități logistice moderne și tehnologii avansate pentru a asigura o manipulare eficientă și sigură a mărfurilor.

  2. Capacitate Generoasă de Stocare: Cu o capacitate generoasă de stocare, depozitul oferă spațiu suficient pentru gestionarea unui volum diversificat de mărfuri, adaptându-se la cerințele specifice ale clienților.

  3. Soluții Personalizate: Echipa Raben oferă soluții personalizate, acoperind toate aspectele logisticii, de la depozitare și manipulare până la distribuție și transport.

  4. Standarde Ridicate de Securitate: Raben acordă o atenție deosebită securității în depozit, asigurându-se că mărfurile sunt gestionate în condiții sigure și conforme cu cele mai înalte standarde.

  5. Conexiuni Eficiente de Transport: Amplasat strategic, depozitul beneficiază de conexiuni eficiente la rețeaua de transport, facilitând distribuția rapidă și eficientă a mărfurilor în întreaga regiune.

  6. Utilizarea Tehnologiei IT Avansate: Prin implementarea unui sistem IT avansat, Raben asigură o gestionare eficientă a inventarului și oferă clienților transparență și control asupra fluxului logistic.

Ce soluție te interesează?

Depozitul Raben Cluj