Raben logo
Students in internship la Raben people-with-drive

Studenți Internship

Avem DRIVE de a împărtăși cunoștințe și experiență

Students in practice at Raben

Bun venit studenți!

DRIVE de a împărtăși cunoștințe și experiență!

Exercițiul este perfect - este adevărat!

Mulți dintre angajații noștri actuali și-au început aventura cu Raben de la un stagiu studențesc, sau ucenicie. Dacă aveți DRIVE spre cunoaștere și spre câștigarea experienței, Raben Group este locul perfect pentru a face acest lucru! Vă vom învăța tot ce este necesar pentru a avea succes profesional în industria logistică. Avem DRIVE să cooperăm, așa că vom găsi o modalitate prin care să combinați munca și studiul.

Pentru un student / studentă a facultății de Transporturi, experiența este o parte integrantă a studiului. Este ideal când termini facultatea să fi acumulat nu doar informații ci și o experiență care nu se poate câștiga altfel. Pe lângă faptul că te poți angaja foarte repede, ai consolidat deja încrederea în tine, ai facut parte din procese complexe și ști ce așteptări ai. Ba chiar îți vei putea negocia un salariu mai bine, pentru ca ești deja calificat. Mai mult decât atât, s-ar putea să găsești experiența la Raben atât de faină, încât să îți dorești să lucrezi în echipă pentru multă vreme.

În echipa Raben, nu suntem doar colegi ci funcționăm ca o familie. Ne este drag să împărtășim experiențele pe care le avem cu ceilalți membri, pentru că așa învățăm mai repede și mai bine. Este suficient să ne faci o vizită și poți vedea și tu cum este să lucrezi cu profesioniști.

Împreună, putem realiza mai mult! Ai DRIVE pentru experiențe pozitive? Avem DRIVE de a împărtăși cunoștințe și experiență!

Alatură-te noua!

Oferte actuale
Fără oferte

Verificați de ce merită să vă începeți cariera profesională în Raben Group:

  • Câștigarea experienței profesionale
  • Lucrați într-o atmosferă prietenoasă
  • Scrisoare de referință / certificat de finalizare a stagiului
  • Perspectiva stabilirii unei cooperări permanente
  • Cultură organizațională înaltă (campanii de caritate, competiții, întâlniri și evenimente de integrare) - un model a cooperării în joc

Alătură-te echipei noastre!

Formular APLICARE

mesh
Raben Group în numere

angajați

angajați cu experiență de peste 5 ani

Team building-uri anuale

stagii pe an

Premii pentru realizări 2019

acte caritabile

instruiri angajați

mesh background mesh background