Raben logo
ISO_9001.pdf

Raben Logistics România a primit

“Certificarea ISO 9001”
pentru toate punctele de lucru de pe plan local
2019.03.28
Raben Logistics România a primit “Certificarea ISO 9001” pentru toate punctele de lucru din țară. Această certificare recunoaște calitatea sistemului de mangament, implementarea unui set de bune practici în organizație și o orientare constantă către obținerea celor mai bune standarde din domeniu.

Prin această certificare, vom continua să ne extindem business-ul în România și să ajungem la o varietate mai mare de clienți în viitor, prin oferirea unor servicii excelente și menținerea unei relații apropiate cu partenerii noștri. Scopul nostru este să devenim una dintre companiile logistice de top de pe piața locală și să continuăm să deschidem noi conexiuni interne și internaționale, pentru a asigura un acces facil pentru afacerile clienților noștri”, a afirmat  Valentin Storoj, Managing Director, Raben Logistics România.

„Certificarea ISO 9001” garantează faptul că Raben Logistics România răspunde cerințele clienților și partenerilor de afaceri, ceea ce duce la creșterea credibilității și a încrederii în calitatea serviciilor. De asemenea, această recunoaștere le confirmă partenerilor companiei (clienți, furnizori) că aceasta functionează pe baza unui sistem de calitate recunoscut internațional.

Autor

Catalin Costache