Raben logo
csm_Steagul_Greciei_0e7a1409e7.jpg

Raben își extinde activitatea pe piața greacă

2021.10.01
La începutul lunii Octombrie 2021, principalul furnizor grec de logistică, Intertrans S.A., a devenit parte a Raben Group. Datorită tranzacției, Raben îmbogățește harta sucursalelor sale și este acum prezentă în 14 țări.

Achiziția este menită să consolideze poziția ambelor companii nu numai pe Grecia, ci, mai presus de toate, pe piața europeană și globală. Extinderea portofoliului de produse și creșterea excelenței operaționale pentru creșterea satisfacției clienților sunt obiective strategice urmărite de ambele organizații.

Camioanele noastre circulă zilnic pe tot globul, dovedind în practică că, de-a lungul anilor, „cunoaștem calea”: o realizare mândră și matură care se reflectă în sloganul nostru. Dorim să rămânem o parte integrantă a lanțului logistic al fiecărui profesionist și suntem dedicați creșterii susținute și utilizării fiecărei oportunități care să servească nevoilor clienților noștri. În mod incontestabil, a deveni parte a Raben Group deschide noi uși și posibilități care vor construi nu numai avantajul nostru competitiv, ci mai presus de toate al clienților noștri” - explică Georgios Tsakiris, CEO al Intertrans S.A.

Cu 40 de ani de experiență în domeniul transportului rutier european, Intertrans a urmat în mod constant calea fiabilității și a încrederii reciproce cu asociații și clienții săi. În 1981, compania ca agent de expediție și-a început activitățile în domeniul importurilor și exporturilor, oferind calitate, oportunitate și rapiditate, precum și încredere absolută și siguranță în fiecare etapă a sarcinilor întreprinse. Rețeaua europeană de transport Intertrans acoperă 12 țări și este formată dintr-un total de 23 de hub-uri și 17 corespondenți în întreaga Europă. Compania greacă are la dispoziție 11 000 m.p. de depozit, mai mult de 90 de camioane și 70 de angajați. Sediul central al companiei este situat în Pireu, lângă Atena, iar celelalte două sucursale sunt în Salonic și Heraklion, Insula Creta.

“Suntem mândri că Intertrans, o companie cu peste 40 de ani de experiență în logistică, s-a alăturat familiei Raben Group. Ambele companii împărtășesc valori similare și acordă o atenție extrem de mare inovațiilor și tehnologiei. Prin urmare, credem cu tărie că combinația potențialului Grupului Raben împreună cu know-how-ul Intertrans pe piața greacă și distribuția internațională va aduce beneficii pentru toți clienții Grupului Raben. Am atins o altă etapă importantă.– spune Ewald Raben, CEO al Raben Group.

Robakowo, 4 Octombrie 2021

Odată cu preluarea Intertrans, Raben Group este prezent acum pe 14 piețe europene, are peste 10 000 de angajați și are la dispoziție peste 1 200 000 m.p. de depozit. Compania își realizează în mod constant strategia de creștere, așteptând mereu cu nerăbdare viitorul și plasând nevoile clienților în primul rând.