Raben logo
csm_baner_www_0b7bfd2046.jpg

Raben Group

lansează un nou site web
2020.11.02
Grupul Raben îndeplinește întotdeauna așteptările clienților săi și îi place să fie în fruntea inovației, nu numai în logistică. În luna Octombrie, compania a dezvăluit noul său site web, care include, printre altele, verificarea rapidă a stării livrării, acces facil la zona clienților și „People with drive”, adică echipa Raben care își îndeplinește cu pasiune sarcinile de aproape 90 de ani.

În zilele noastre, când digitalizarea a crescut și accesul rapid la date fiabile nu a fost niciodată mai important, este esențial să oferiți instrumente eficiente și dinamice pentru clienții dumneavoastră. Având în vedere acest lucru și, în același timp, urmând cele mai recente tendințe online, Raben Group a lansat un nou site web pe 26 Octombrie 2020.

“Noul site web este răspunsul nostru la lumea online în schimbare și suntem întotdeauna aproape de clienții noștri.” - explică Katarzyna Bartkiewicz, digital marketing manager la Raben Group - “Eroii noului site web sunt angajații noștri, adică „Oamenii cu Drive”, care creează site-ul nostru web în timp ce construiesc Raben Group. Cu acest vizual, vrem să le arătăm vizitatorilor: clienților sau potențialilor angajați că suntem plini de energie, angajament și, mai presus de toate, că formăm o echipă bine pregătită pregătită pentru noi provocări. ”

Designul proaspăt al site-ului este adaptat la cele mai recente cerințe UX. Meniul simplificat, care permite accesul rapid la cele mai importante funcționalități, formulare simple pentru prețurile livrărilor și videoclipuri interesante care prezintă Raben Group sunt doar câteva dintre noutățile care așteaptă vizitatorii.

Cu toate acestea, aspectul modern și dinamic nu este totul. Utilizatorii noului site web pot profita, de asemenea, de accesul ușor la “zona clienți”, motorul avansat de căutare al sucursalelor, verificarea rapidă a stărilor de expediere și posibilitatea afișării paginii offline.

Noul site web înseamnă, de asemenea, utilizarea ușoară a întregului conținut de pe dispozitivele mobile, derulare prietenoasă și meniuri adaptate utilizatorilor care preferă să își folosească smartphone-urile. Pentru a îmbunătăți calitatea utilizării site-ului web, Raben a decis să facă un pas inovator și să pregătească un site bazat pe TYPO3PWA. Aplicațiile web progresive (PWA) combină cele mai bune caracteristici ale site-urilor și aplicațiilor mobile. Datorită acestui fapt, noul site web este mult mai rapid și funcționează chiar și atunci când utilizatorul nu are acces la rețea sau folosește o conexiune lentă.

Site-ul a fost creat în cooperare cu un partener în tehnologie: Macopedia, specializat în implementarea cuprinzătoare a soluțiilor avansate de web și comerț electronic. Companiile dezvoltă împreună site-ul web Raben de peste 5 ani, adăugând continuu noi funcționalități. În cea mai recentă versiune a sa, Macopedia a fost responsabil pentru pregătirea designului grafic UX, implementarea sistemului de management al conținutului TYPO3 și construirea site-ului web bazat pe TYPO3PWA.

Simțiți-vă liberi să vizitați noul nostru site web și să cunoașteți noua noastră imagine online!