Cluj-Napoca – noua locație Raben în România

Tipărire | Descărcare

Noul site al Raben Logistics România din Cluj-Napoca s-a deschis pe 15 mai 2017, astfel încât societatea dispune acum de 4.300 m2 de depozite x-dock în trei locaţii (București, Arad și Cluj-Napoca) pentru a servi clienţii săi din Romania.

"Am ales Cluj-Napoca pentru noua noastră locație, deoarece se dezvoltă semnificativ, şi depozitul este într-o zonă industrială ușor accesibilă, aproape de autostradă. Dacă dorești dezvoltarea unei rețele de distribuție puternică în România, trebuie sa fii prezent în Cluj." - a spus Valentin Storoj, Directorul General al Raben Logistics România pentru a explica motivele alegerii.

Orașul are o importantă relație cu Ungaria, astfel încât este de așteptat ca această acțiune a Raben să simplifice de asemenea transportul de mărfuri ale clienților săi între cele două țări. Compania poate acum să își servească clienţii care au nevoie de transport intern și internațional de la o zonă de 1.300 m2 cu trei cheiuri de încărcare şi patru angajați.

Raben Logistics România este în România din 2016 în București și Arad cu 20 de angajați. Compania este un partener competent în transportul în regim de grupaj, parțial și camion plin cu destinații naționale și chiar internaționale. Compania oferă în România soluții personalizate pentru clienți indiferent de dimensiunea şi sectorul companiei clienților.

”Grupul nostru de clienți are fabrici în Transilvania și noi trebuie să oferim cele mai bune soluții pentru ei. Cluj Napoca este cel mai mare oraș din Transilvania" - a spus Valentin Storoj.

Planurile companiei pentru viitor includ extinderea în Cluj-Napoca, de asemenea oferind servicii de logistică de antrepozit pentru clienţii săi, dacă este necesar.

15.05.2017
Contact rapid
Valentin StorojDirector generalRaben Logistics Romania SRL+40 374 924 397E-MAIL
Întrebați